Förra årets mål att Counter-Strike: Global Offensive skulle låta olika plattformar kämpa mot varandra är ett minne blott. Anledningen? För att kunna upprätthålla den uppdateringsfrekvens till pc som Valve är vana vid.

Under Gamescom i augusti förra året kunde vi rapportera att #Valve satsade friskt på att få till plattformsöverskridande kamper i #Counter-Strike: Global Offensive. Efter mycket testande hit och dit har Valve nu kommit fram till att det inte fungerar i nuläget, och därmed skrotas idén.

– Betan har visat att vi vill fortsätta uppdatera inte bara betan, utan även spelet i sig efter dess släpp mycket frekvent på pc:n. För att göra det måste vi separera plattformarna så den ena inte håller tillbaka den andra. Av den anledningen har vi helt enkelt stoppat undan idén om plattformsöverskridande spelande -- för att helt enkelt göra alla plattformar starkare genom att separera dem, Chet Faliszek till Joystiq.

Det var det, var det.

Var det något som du gick bet på, alternativt att du inte vet om du gick bet på det eftersom du ännu inte testat det och således inte vet om och hur, och vad du kanske gick bet på?

Jag antar att ni överdriver en smula nu. Jag spelar själv med normala kontroller vanligtvis, men även X-box handkontroll i vissa fall, och för att testa. En handkontroll är alltid långsammare att sikta med, men vissa kanske tycker det är kul? ( eller... 10/03 Tycker att ni goa gubbar ska ta och mötas face to face en med handkontroll uppkörd i röven och den andra med en mus. Sen ska ni battle it out. UNLEASH THE KRAKEN!! 10/03 Du kallade andra själv för fanboy. men tillbaks till huvudsaken. Jag spelar varje FPS som har Handkontroll stöd med Handkontroll till PC och det fungerar utmärkt, har aldrig känt mig begränsad av handkontrollen. har aldrig känt mig ägd av mina motstånda... 09/03 Om du syftar på dom ska du väl kommentera åt den personen och inte sitta och nästna påstå att jag säger sådant om aim assist eller hur? Och sedan har jag aldrig sagt något om att det är illa men jag vil bara inte ha konsol vs pc spelare och tycker det... 09/03 Aimassist var inte personligt riktat åt dig, det råkar bara vara något som kommer upp ständigt, Även i kommentarerna du själv Citerat här. Sedan så undrar jag vad du vinner på att svära och förolämpa folk? tillför det något till diskussionen? Åter igen... 09/03 Har aldrig nämnt något om aimassist ditt blinda fan. Sedan så har jag aldrig sagt jag är ett fanboy vilket du verkar kunna tolka allt till efter lite text. Jag har inget emot konsoler men anser att en konsol spelare har ingen match mot en pc spelare för... 09/03 och nu har storfanboyen sagt sitt eller? ser inget fel i vad Grumbledock försöker säga. Konsol spelare med och mot PC spelare är ett ickeproblem. Det finns inget som förhindrar det och det är fullt genomförbart. Man kan inte skylla på Aimassist för det... 07/03 Orkar inte läsa allt ditt ordbajs men har du snackat tillräckligt nu eller måste vi dras ännu mer med åsikter från en okunnig person som dig? du har spytt ut saker som aldrig stämt in någon stans. Sitt du och ta i din snabel vid din jävla konsol för du... 07/03 hade varit kul om de hade det aktiverat den första veckan efter release. Då hade alla konsoltards insett att handkontroll inte håller en chans när det gäller precision över mus o tangentbord. Har träffat skitmånga som tror att de kan ta pc-spelare med... 07/03 ...Grumbeldock kastar sten i glashus som vanligt... Fanboy som kallar andra för fanboy. Den dagen jag ser en PC-nyhet utan att dom vanliga konsol P12orna gråter floder, då blir jag imponerad. - Skulla man kunna kontra med, för så är det ju. :) Det handl... 07/03
Skicka en rättelse