<img src="http://www.downloadsquad.com/media/2005/12/msn_messenger_logo..." alt="Live Messenger" height="76" width="100"></img>
Kommer till 360Att en av hörnstenarna i den kommande våruppdatering av [[mjukvara | mjukvaran]] i [[Xbox 360]] är stöd för meddelandesystemet Windows Live Messenger (populärt kallat "[[MSN]]") kunde FZ berätta om redan [n=18829 i söndags]. I en intervju på spelsajten Gamasutra benar onlinenätverket [[Xbox Live | Xbox Lives]] produktchef Aaron Greenberg ut några detaljer om hur integrationen mellan pc, konsol och mobiltelefoner är tänkt att gå till.

Greenberg fastslår bland annat att såväl silver- som guldabonnenter gratis skall få fullständig tillgång till tjänsten och att 360-ägare skall kunna chatta med sex olika personer parallellt samtidigt i såväl spel som vid film- och tv-uppspelning. För den som vill visa sig online för andra 360-ägare men offline för konsollösa MSN-användare utlovas, som det heter, "flexibilitet". Det nya [n=18830 tangentbord] som går att ansluta till handkontrollen för att underlätta samtalen sägs därtill i ergonomisk mening knappt vara märkbar - ett påstående som med all sannolikhet kommer att särskådas i kommande recensioner.

Skicka en rättelse