30-talet tyska sportvagnsmodeller kompletterar den redan svulstiga bilparken.

Till alla Porsche-vänners stora förtret saknades det legendariska sportbilsmärket helt #Forza Motorsport 4. Men uppenbarligen har de juridiska stridsyxorna grävts ner, för i vår sätter utvecklarna plåster på såren med ett expansionspaket helt tillägnat Stuttgarts stolthet.

Porsche gör senkommen Forza 4-debut i vår.

Forza 4 Porsche Expansion Pack släpps via Xbox Live den 22 maj, och paketet innehåller 30 Porsche-modeller, varav sju är helt nya för serien. I nuläget har bara två avtäckts: Boxster S från 2010 och 911 Sport Classic från samma årgång. Utöver bilar ingår nya uppdrag (både i single- och multiplayer), acievements, med mera.

För att få avnjuta den tyska bilbyggarkonsten får du hosta upp 1600 MS-poäng, motsvarande 200 kronor. Eller, om man så vill, en tredjedel av spelets nypris. Är det ett pris värt att betala?

Tack till elpaelpa för detta #nyhetstips!
Hmm detta kan man fundera på, Porsche DLC´n har 20 nya events och hur många gråa event rutor (tomma events) har det funnits sedan day on av Forza 4? Jo 20st, sedan kan man dra lite olika slutsatser av det. Tex att Porsche bilarna och eventsen var klara... 08/03 en annan nyhet är att de igår skulle patcha spelets multiplayer balance, samt öka lvl cap från 150 till 999. 07/03 Yes! Nu ska det smiskas rekord på ringen! 07/03 Underbara ord. Är inbiten Forza-spelare. Har även inskaffat Fanatecs CSR Elite-ratt, pedaler samt wheelstand. Att porsche-bilarna inte fanns med ifrån början var en riktigt besvikelse. Det känns faktiskt att det har saknats något när man ska välja bland... 07/03 Har har inte läst något postivt om den, typ det funkar så där. Lr har har det kommit något ny verre? länka gärna till adaptern du menar. 07/03 Verkar fungera halvtaskigt av vad jag har sett. Man vet ju inte hur force-feedback fungerar i ett spel som inte har stöd för ratten? 07/03 Eller annars köper man ju bara adaptern som ett företag har tagit fram för att kunna använda G25/G27 till 360:P 07/03 Ja faen vad gött det hade varit med G27 stöd i Xboxen, nu sitter jag med en äldre Logitech ratt till X-lådan och G27 till Ps3:an och Pc´n. Och lätt jobbig att man måste ha 3 plattformar för att få sim gasa ordentligt, dessa I-lands problem ;) 07/03 Säg vad man vill men dom inbitna Forza fansen kommer betala utan att blinka. :) Vi har ju hittills fått nöja oss med Porsche i form av ett par Ruf‘ar. Dessutom är Porschar roliga banbilar. 07/03 Hade Forza 4 haft stöd för G27 hade jag köpt all DLC direkt. Nu? Nja.. 07/03
Skicka en rättelse