Nästa patch som släpps till Biowares MMO The Old Republic är massiv. FZ har patch-trailern.

Patch 1.2 till #Star Wars: The Old Republic är massiv. Den innehåller texturförbättringar, stora ändringar i legacy-systemet, möjligheten att ändra UI, warzone-rankning, ny flashpoint, ny warzone, etc.

I april kommer patchen att släppas. Tills dess kan du hypa dig med att titta på trailern.

[video=11025]

Vill du inte uppleva 1.2 ensam? Då kan du glädja dig åt att funktionen att ge sina vänner en sjudagarstrial har lanserats. Klicka in dig till den officiella sidan och bjud in upp till tre vänner.

Hm, hm. Alla har rätt till sin åsikt...men är lite fundersam till det där med endgame. Är själv inne på endgame och har inga som helst problem med att hitta grejer att göra. MEN facepalmar vid alla åsikter om att endgame är för litet och att Bioware med... 09/03 Håller totalt med dig! Bioware gör ett fantastiskt jobb. Dessa som klagar är bortskämda ungar eller nolife och är giriga! Star wars är riktigt bra super bra! Denna spel( Star Wars) är bara för bra! 10/10 lätt! 09/03 Inte funderat på att Bioware kanske "öppnade upp" population cap begränsningen som fanns på plats under tidig launch? Och därigenom, så kanske servrarna har möjlighet att ta emot fler spelare innan det kommer upp i Heavy/Full load? Visst, ibland kan det... 08/03 Bronko, får jag bara ställa en fråga till dig: jag förstår att du inte uppskattar SWTOR's end-game content, samt att du inte tilltalas av hur Bioware valt att strukturera spelet (funktionellt och designmässigt). Jag tänker inte försöka övertala dig om... 08/03 Jag sa ingenting alls, jag frågade varför du är så upprörd? Du verkar nämligen inte direkt vara sund i ditt vrede så jag undrade vad som är fel? Blir man så upprörd av att någon gillar ett spel som inte du gillar så är något definitivt fel. Sen att dina... 08/03 "Grrrr han säger stygga saker om SWTOR, bäst jag säger han är ett barn och inte har pengar". http://www.torstatus.net/shards/us/trends Awesome population där eller hur? inb4 någon säger att en kurva baserad på Biowares egna data är felaktig. 08/03 He he någon måste sluta kissa i dina cornflakes på morgonen. Eller får du inte spela swtor för din mamma? Är det därför du blir så upprörd? Inte råd att betala månadsavgiften med din veckopeng? 08/03 Ser bra ut, haft lite paus från spelet men nu blir man sugen igen.... men det går inte söka heroic questar lätt än, det tycker jag är lite synd.... 08/03 Fixed. :) Jag ser i alla fall fram emot 1.2 och för er som inte gillar SWTOR finns det en enkel lösning: spela det inte. SE 08/03 Åter igen "buuhuuu sluta säga stygga saker om SWTOR, ni är bara massa trolls, trolls hela bunten". 08/03
Skicka en rättelse