"Inget sådant är på gång inom den närmsta tiden", säger Valve-chefen Doug Lombardi.

De flesta av er har antagligen inte kunnat undgå det rykte som florerat senaste tiden om att Valve förbereder en Steam-konsol. Åsikterna bland FZ-läsarna har varit minst sagt varierade, men oavsett om du tycker att en Steambox vore himmelriket eller helvetet så tycks det inte ligga någon sanning i uppgifterna, enligt #Valve själva.

Företagets marknadschef Doug Lombardi förklarar att det kan var deras initiativ med Steam Big Picture Mode UI (nytt Steam-gränssnitt specifikt anpassat för de som kopplar datorn till tv-skärmen) som förväxlats med snacket om en Valve-konsol.

– Vi förbereder Steam Big Picture Mode UI och börjar bli redo att skeppa det, så vi bygger boxar att testa det på. Vi gör också massvis med andra experiment med biometrisk feedback och sådana saker, som vi talat ganska mycket om. Allt det är saker vi jobbar på, men det är långt ifrån att Valve skulle skeppa någon slags hårdvara, säger Doug Lombardi.

– Oavsett om vi snackar om att Valve ska göra hårdvara eller ingå partnerskap med andra, så är inget sådant på gång inom den närmsta tiden.

Reglerna säger klart och tydligt att du är välkommen diskutera och ventilera åsikter, däremot inte personerna som framför dem. Det jag förtydligade ovan är vad som kallas Personangrepp vilket INTE är ok. Det borde du veta vid det här laget. Läs på regle... 10/03 Bolla med fantasin är väl alltid kul ? ,, Dock håller jag med dig att folk får det att låta precis som att de hade bevis på att det ska bli så. Men det betyder inte att man ska vara otrevlig . Man har ju gott om tid när man skriver ett inlägg och borde... 10/03 Problem? att folk skapar teorier så fort det är en sak och dom tror dom har rätt med anser jag jävligt dumt och korkat. Med tanke på att det inte fanns bevis på att ryktet kom från valve 10/03 Do you kiss your mother with that mouth? Du kan väl börja med att visa mig var det står någonstans att Personangrepp har blivit tillåtet. =/ *Rapporterad 10/03 Älskar verkligen att läsa hur dumma människor kan vara som ni. Innan ni vet något skapar ni världens jävla teorier som att ni vore einstein. Ge er, ni är bara korkade. Kläm finnarna och lägg er 10/03 Steamklienten har sina brister. Jag ser gärna att man kan anpassa t.ex. textstorlek och annat... så jag ser fram emot deras TV-anpassning. 10/03 Visst har de något lukrativt på lut, vi får se vad det blir snart. 10/03 Synd, jag älskar Valve och hade nog köpt deras konsol 10/03 Det var inte Valve som startade det. Det var någon som skrev på Steams forum och till Kotaku (tvi) efter att en Valve-anställd tweetat en bild på en minidator som var tänkt att visa Steam med storbilds-UI. 10/03 Precis. Tror stenhårt på din teori. Det är inte Valves stil att bara dumpa en rätt i ansiktet sådär. Antingen säger dom någonting eller inget alls. Jag tror definitiv att en konsoll är på G. Det ska bara vara rätt timing med kanske ett HL3 släpp. Valve... 09/03
Skicka en rättelse