Electronic Arts skeppar över 3,5 miljoner exemplar av sitt hyllade rymdrollspel världen över – Bioware-grundaren Ray Muzyka säger sig vara "tagen" över mottagandet.

Inte nog med att nästan en miljon Mass Effect 3-exemplar såldes första dygnet i USA, nu avslöjar #Electronic Arts att de redan skeppat ut över 3,5 miljoner exemplar av sitt rymdäventyr världen över. De skryter också med att ha fått "över 30 toppbetyg" från kritikerna.

– Vi har blivit helt tagna över det helt fantastiska mottagandet från fans och kritiker av Mass Effect 3. Spelet är en gripande, engagerande upplevelse där beslut och val du gör verkligen stannar med dig i månader och år framöver. Vi är alla otroligt stolta över att Casey Hudson och teamen i Edmonton och Montreal levererat det bästa spelet Bioware någonsin gjort, säger Bioware-grundaren Ray Muzyka.

Tidigare idag publicerade FZ den definitiva Mass Effect 3-historien – från rykte till släpp. Du har väl inte heller missat FZ:s heta Mass Effect 3-tävling?

Tycker det lever upp till förväntningarna hittills. Låter oroväckande att det inte finns unika slut i så fall. Men det är ju en spoiler egentligen! 12/03 Varför ignorerar FZ att Mass Effects fanbase kreverar över hela internet just nu? Största communityrevolten i spelhistorien? 11/03 Ett så grymt spel som man sett framemot så mycket, och så krashlandar det precis innan mållinjen. 11/03 Oj, oj, oj, snacka om att snubbla på mållinjen.. De borde ha kortat ner spelet 25%, och lagt resurserna på att göra unika slut där ens tidigare val spelar in. 11/03 Samma här, jag är ett mass effect fan, jag har allla 3 böcker av Drew, och båda spelen, jag tvivlade så mycket på att köpa 3an pga allt jävla överhypande, och jag är glad att jag inte köpte 3an, 2an var också en besvikelse och då hade man köpt CE, Sure,... 10/03 Kändes som om att bli slagen i magen och spottad i ansiktet. 10/03 Jag skulle verkligen vilja vara en av de 3,5 miljonerna, men det är jag inte. Jag tänker inte ge EA ett öre av mina pengar, och inte en sekund av min tid. 10/03 Jag klarade spelet igår och måste säga att jag är bara deprimerad. Resan var underbar, alla raser, karaktärer, världar etc. man besökte är fantastiska att se och uppleva, sen så kom slutet som sa att allt jag hade jobbat för var förgäves. Copy-pastar... 10/03 För mig är det ännu ett ME och jag skulle inte vilja ha ett helt annat spel bara för att det är sista delen i serien. 10/03 Jag slutade spela efter 6h. Det är i stort sett precis som 2an, dvs man: 10/03
Skicka en rättelse