Blizzard låter meddela att spelare mot spelare-arenorna uppdateras in i ett senare skede då kampanlägena i princip är färdigställda, medan arenorna behöver mer tid i utvecklarugnen.

#Blizzard Entertainment har på officiella bloggen för #Diablo III låtit meddela att ett släppdatumstillkännagivande närmar sig, men att spelet vid släpp inte kommer innehålla några PvP-arenor (spelare mot spelare). Anledningen sägs vara att de inte är nöjda med sin PvP-produkt och inte vill försena spelet än mer då kampanjen, singular och kooperativ, i sig i princip är färdigställd.

Ingen information om hur lång tid det kommer ta att putsa till även spelare mot spelare-upplevelsen nämns, men vad som utlovas är flera olika tematiserade arenor, achievements, personligt progressionssystem och ett funktionellt matchmaking-system.

Med detta sagt ser det åtminstone ut som ett släppdatum närmar sig, på riktigt. Betaversion 14 drog även igång häromdagen, med en bunt förändringar att uppleva.

När tror du att det släpps?

Tack till Seraium, Oneone, Parzec, Losanti för detta #nyhetstips!
Nja, vet inte riktigt om jag kan hålla med om just WoW Arena. Arena var inget som var planerats att komma i originalet. Däremot deras pvp system visste man att de plannerade (det som användes för bg rank grindandet) men det var inte sagt att det skulle... 13/03 Release: When it's (NOT) done... Activision slår till igen, skulle inte förvåna mig det minsta om det krävs DLC/expansion, förhandsbokning eller online pass för att komma åt funktionen i slutprodukten... 13/03 Själv så har jag aldrig gillat pvp i denna typen av spel. Tycker att det roliga är att spöa bossarna o få den där känslan när man ser någon utrustning eller ett vapen ligga på backen o undra vad har jag lotat för nåt fint nu då.. O sen vad gör det om... 12/03 Alltså, jag vet att spelet inte har varit under utveckling sen det senaste släpptes, 11 år sedan, men KOM IGEN NU... Ska de behöva skära ner på innehåll för att få ut skiten?? Som ni kanske märker är jag lite otålig...:) Schysst iofs att de faktiskt änt... 12/03 Släpper de inte något med spelet så dröjer det alltid år för Blizzard innan det kommer. Var samma sak med PvP arenorna i WoW eller chat/betalbanor i SC2 (som fortfarande inte dykt upp). 12/03 Hellre PvE än PvP för min del så det gör absolut inget. Har aldrig riktigt förstått vad som är roligt med PvP. xD 12/03 ser hellre att dom blir klara med allting än att släppa ett halv färdigt spel. fast det finns kanske tid till att levla upp sin gubbe och fixa gear innan pvpn börjar så det kanske är ett plus ändå 12/03 Trevligt, hoppas det kommer fram till sommarn. Diablo har jag alltid spelat som pve så jag blir bara glad om det kommer tidigare :P 12/03 Antar att de kan sluta hyckla med sin "we will release it when it's ready". Sedär... det går att släppa halvfärdiga spel och sedan patcha in det. Ingen anledning av Blizzard att vara högfärdiga "when it's ready". 12/03 Det var väl själva fan då. Spelet har ju redan blivit försenat en gång för att blizzard ville lägga in sitt förbannade pvp system och försöka göra en e-sport av det hela. Och nu så säger de att det inte kommer med i releasen ändå. Och vad gäller co-op... 11/03
Skicka en rättelse