Utvecklarna säger att de är långt ifrån färdiga med sin hyllade rollspelsserie, som är "del av deras DNA".

Många av er har förälskat er i de supersvåra (men superhyllade) äventyrsrollspelen #Demon's Souls och #Dark Souls, och #From Software lugnar nu fansen och förklarar att de inte är klara med serien än på långa vägar. Att producera hårdkokta hardcore-rollspel är snarare en del av företagets DNA, säger de själva.

– Självklart är det inte över än. Man måste gå tillbaka till våra rötter, som är King's Field. Vi har gjort många spel i den serien. Vi har alltid varit förtjusta i mörka fantasy-action-rollspel. Det är vårt innersta DNA och vi kommer att fortsätta bygga på det, säger From Software-chefen Masanori Takeuchi.

– Vi har alltid sysslat med att göra spel för kärnspelaren, och de var inte nödvändigtvis spel som gjorde bra ifrån sig ekonomiskt, vilket är synd, säger producenten Eiichi Nakajima angående studions lite mer okända King's Field-titlar.

– Succén med både Demon's Souls och Dark Souls, som vardera sålt över en miljon per spel världen över, har fått oss att skifta vårt interna tänk mot inte bara kärnspelare, utan mot att globalisera våra produkter, så att de kan vara framgångsrika över hela världen. Det är nu ett av de viktigaste områden vi har i åtanke när vi utvecklar spel i framtiden.

Det sistnämnda uttalandet ska inte tolkas som att From Software vill göra sina spel lättillgängligare, utan snarare som att de numera faktiskt är medvetna om att deras rollspelsmasochistiska titlar har en trogen följarskara även utanför Japan.

Tror inte Demon och Dark skulle nytjas så mycket utav DLC. All som ska finnas finns redan och skulle dom släppa en DLC så blir det typ 1-3 nya bossar och kanske vapen.. Ser ingen större charm med alla dessa DLC's. Dark souls har ett bra spel med härligt... 12/03 Gif moar Souls!! Now!! Har ni tänkt på att det inte finns något DLC till dessa spel? Nu för tiden kryllar det ju av DLC till alla spel i stället för att släppa spelet komplett på en gång som det är med Demon/Dark souls. 12/03 Greatsword of Artorias skalar på Faith, Intelligence, Strength och Dexterity. Inte Curse-versionen förstås, vilket är den sämre versionen. Fast svärdet är vansinnigt slött och är bara bra ifall du har 99 i alla 4 stats den skalar på. Visst är den inte... 12/03 Mycket kul att höra. Har inte ens tagit mig igenom hälften av demon's souls än eftersom jag inte vet hur jag ska spela min gubbe. Men hel melee/bow verkar vara svagt enligt vad jag förstått av allt jag läst på officiella forumet. Men hur som haver så... 11/03 Greatsword of Artorias beror på om du gör Magic eller Physical versionen av den, då magic versionen drar av faith och har för mig physical tar av Strength, men det finns så många faktorer som påverkar skada, armor på fienderna, stats, vapen attack ect.... 11/03 sjukt, inga black knight vapen droppades för mig =/ och när jag skulle fixa pharis bow, så flyger bruden ner för klippan *suck* 11/03 Jag drog ändå upp både lightning spear och Dragon slayer spear ( Också lightningbased ) till högsta. Fan ändå att Black knight spear som det heter ( Inte dark ) Gjorde mer skada. Ska dock finnas ett svärd som ska göra mest. Det man gör utav Sif's soul.... 11/03 Har för mig sen senaste patchen att Lightning fortfarande gör mer skada än vapen med samma +5 uppgradering och med någorlunda bra stats, ska se om jag kan backa upp mitt påstående :). Antar att du staggrade en del fiender? Lightning är ansedd som "bäst"... 11/03 Aj de va ju illa :P jag vet itne hur jag hammande i blight town så snabbt men jag lyckades ta shortcut vägen in efter at jag av misstag hackade ner new lonod ruins gatekeepern minns inteh ans namn öppnade floodgatesen och kuttade häcken av mig förbi dra... 11/03 Jag fann att Dark knight spear +5 krossade de flesta vapen i skada. Hade ändå dragon slayers spear. 11/03
Skicka en rättelse