Tiotusentals besvikna fans protesterar mot slutet av Mass Effect-trilogin. De vill att Bioware ska ändra det genom patchning eller dlc.

Om du inte vill bli spoilrad bör du inte läsa vissa länkar. Själva nyheten är dock utan spoilers.

Tiotusentals #Mass Effect 3-spelare kräver ett bättre slut av trilogin. En massiv kampanj förs via Twitter, Facebook och Biowares forum. De upprörda fansen vill att ett nytt slut ska patchas in eller komma som dlc.

Vad tycker du om slutet i Mass Effect 3? Rösta och kommentera. Glöm inte spoiler-taggen!

Inte direkt ett dåligt slut, det som är skit med det är ju att det är i stort sätt ingen skillnad på sluten. Dina val i resten av spelen spelar inte direkt nån roll, Men det finns ju spekulationer om att det kommer ett gratis DLC med det "riktiga" slute... 17/03 Vad var dåligt med slutet? Man fick ju välja mellan 3 st också så det är väl ändå olika slut? 16/03 Förstår inte allt jävla whine. Precis klarat spelet och kan bara säga att slutet var EPIC! 14/03 Jag har inget emot slut scenerna. Dock har jag något emot att de inte berättar någonting om vad som händer med ens companions etc. Det tycker jag är lågt. Den här bloggen sammanfattar mina åsikter perfekt (finns spoilers i den) http://www.gamasutra.com/... 13/03 Klart att det alltid kommer finnas missnöjda spelare som inte gillar hur en story utspelar sig och slutar, men om det nu är ett par tiotusentals spelare som inte gillar slutet, så vad tycker egentligen de övriga mijonerna?? Inget att hänga läpp för om... 13/03 Köper man grisen i säcken får man stå sitt kast, bara att raka den och äta skinka i ett år framöver ;) Skämt å sido, alla gillar inte alla slut, men vi kan vara säker på att DLC i mängder ska ge alla det slut de vill ha, för 2x nypris :P 13/03 Precis klarat det... Stog en bit i slutet, kände inte att något val var min "väg" att gå... Aja. Gg, spelet var under all kritik på storyn. Skrapade mer på ytan av vilka reapers va / vilka som gjorde de. Men inget konkret. Tråkigt 13/03 Läste precis det här, ett alternativt slut som en kille skrev och postade på Deviantart. Läs inte om du inte har klarat spelet än/bryr dig om det. http://arkis.deviantart.com/art/Mass-Effect-3-Alternate-Endings-SPOILERS-289902125 Detta är vad jag nästan... 13/03 Tyckte det inte var något fel med slutet jag fick, visst var det inte perfekt men va fan gör det. Jag var ju inte perfekt i rollen heller, lyckades utrota en hel civilisation när jag inte tänkte mig för efter en av reaperstriderna...ops... Största probl... 12/03 Slutet vakar inte vara ett slut? 12/03
Skicka en rättelse