Se utvecklarna presentera krigsspelet Gettysburg: Armored Warfare – ett spel med en minst sagt unik twist!

I #Gettysburg: Armored Warfare åker en galen vetenskapsman tillbaka i tiden och utrustar 1800-talsstyrkorna med framtidsvapen i ett bisarrt försök att ändra stridens utgång. Utvecklarna #Radioactive softwares senaste är med andra ord något radikalt annorlunda jämfört med de superseriösa, tunga strategilir som #Paradox Interactive normalt brukar ge ut.

Gettysburg släpps under årets första kvartal och är ett gratis onlinespel som blandar FPS- och RTS-moment i en enda salig röra. Stöd finns för upp till 64 spelare samtidigt, för ordentligt storskaliga strider i denna pc-exklusiva skjutare. Spelarna får också möjligheten att skräddarsy sin armé utefter eget tycke och smak, så att den ska passa just din spelstil så bra som möjligt.

Features

 • 64 players per server

 • 4 maps (9 km x 9 km in size)

 • Over 1'000 controllable units on the battlefield at once

 • Play as Union or Confederate

 • 14 unit types (infantry, cavalry, tanks, ships, zeppelins and more)

 • Persistent Point/XP system and Statistics Tracking

 • Steam Achievements

 • Army Builder with Steam Cloud support for saving your armies

 • Multiple gameplay modes including Army Skirmish, and Deathmatch

 • Integrated World Editor for creating your own battlefields

 • Full toolset for creating and sharing modifications via Steam Workshop

Under Game Developers Conference-mässan i San Francisco nyligen så passade utvecklarna på att snacka lite mer kring sitt kommande krigslir. Den fullständiga presentationen ser du nedan.

[video=11050]

ja, jag gillar historia och militära saker där krig ingår och amerikanska inbördes kriget är en utav favorit epokerna. fullt medveten om att folk dör i krig, ja det är synd och hemskt, men man kan ändå ha ett brinnande intresse utav att läsa om krigen.... 14/03 Det gör ni ju visst, men ni gnäller istället o tycker att den är för liten. Vad nu din kommentar har med nyheten att göra vet jag inte. Är själv pc-spelare, men jag är ingen okonstruktiv gnällare som Pc-spelarna på FZ. 14/03 Vill de ha lite bättre spridning så kunde de ju tagit ett slag som någon utanför USA bryr sig om.. De har fan målat in sig i hörnet med detta scenario. Dessutom, jag blir lite illa berörd när läser "fan" av krig.. Folk blir dödade och lemlestade. Familj... 14/03 Well, till skillnad från konsolldräggen så tar vi inte den med glädje i tvåan och skriker om mer. 14/03 Fan va alla gnäller. Men men PC-spelarna är några riktiga bitterfittor =P 13/03 All F2P är skräp! 13/03 det där är nått som jag har fantiserat om då jag är ett stort fan utav amerikanska inbördes kriget, hur det skulle ha sett ut om det stod 2-3 gubbar med varsin minigun och bara pepprade ned rebellerna under pickets charge. jag kommer nog att slänga ett... 13/03 Spelet är gjort av endast 1person ! 13/03 gör klart skiten så danny green kan forsätta med urban empires ! http://www.urban-empires.com/ 13/03 Väldigt intressant koncept. Dock så tycker jag att själva spelvärlden verkar rätt tråkig. Spelkonceptet skulle fungera tusen gånger bättre i en värld som tex warhammer 40K, särskilt eftersom armybuilder funktionen skulle gå att koppla mot tabletop spele... 13/03
Skicka en rättelse