FZ har den första brännheta trailern från den feta Battlefield 3-expansionen som släpps i juni.

#Battlefield 3: Close Quarters kommer att flytta den vansinnigt snygga och ständigt brännheta shootern inomhus och bjussar på infanteristrider på fyra tajta, actionpackade kartor. En av dem, Ziba Tower, kan ni se i premiärtrailern undertill där vi även får löften om HD-förstörelse och mer vertikalt gameplay.

Expansionen släpps digitalt i juni och innehåller bland annat också tio färska vapen, fem unika dog-tags och "nya sätt att spela på". Vad detta nu innebär. Vi håller er självklart uppdaterade om denna och de två efterföljande expansionerna. För ni har väl inte missat att #Dice planerar tre fylliga paket till sitt storspel under året?

Nog med snack, njut av premiärtrailern från Close Quarters.

[video=11066]

Dem kan ju fixa det vanliga så man iallafall kan spela det först.... 18/03 haha den hoppar man över Jappar som e + lvl1eagle som springer runt med Mk3/Usas med fragrounds och kommer endast att vara supp/engi som dom får ammo/clay/msrawRPG.... blir ett spel gjord endast för ragequits 17/03 Antar att du redan har de senaste drivisarna, står det något om kompabilitet med BF3 på Realtek's sida? Och hur är det med grafikkortet och deras tillverkare? Sist men inte minst, du kan ju alltid testa med att installera drivisarna utan HDMI stöd (anta... 17/03 Jag har lyckats härleda det till att det är HDMI drivisarna från Realtek som krockar med grafikkortets HDMI och hur BF3 använder ljudet... Något liknande i alla fall. Förut kunde jag bara ominstallera HDMI audio drivrutinerna, men nu har jag tagit bort... 17/03 Bra skit! Sluta klaga :D Det är ju super att dom delar upp det i 3 olika. För alla tycker om olika upplevelser. Om man hatar close-combat. Skit i o köpa första expansionet! Samt om man inte tycker om fordon, strunta i andra! Då får man iaf lite mer vad... 14/03 Ziba Tower, pre-purchase DLC: Fabian Bengtsson skin 14/03 Pelle: Wäääh wäääh DICE och EA är giriga och förstör spelet wäääh wääh. Putte: Du behöver inte köpa spelet eller nån av deras expansion. Du behöver heller inte spela det om du inte gillar det. Pelle: Men men men... hur ska jag då fylla min dagliga gnäll... 14/03 Jag tycker det är bra med separata paket, nu kommer Dice och EA få svart på vitt vad folk tycker. Jag köper inte detta kartpaket, inte på en gång iaf. Kartor utan fordon är inte battlefield, så enkelt är det. 14/03 Nästa expansion kommer ju fokusera på stora kartor så vad fan gnäller ni om? Det är väl bra att det kommer nåt för alla smaker? Snacka om att gnälla bara för sakens skull. 14/03 Hahahaha :D 14/03
Skicka en rättelse