Uppdateringen är färdigkodad och väntar på godkännande av Sony och Microsoft. Premiär inom en vecka?

Att #Dice snickrar på en storväxt uppdatering av #Battlefield 3 står klart sedan länge. Nu lutar det åt att den släpps inom kort: patchen är nämligen färdigkodad, och och det som återstår är att #Sony och #Microsoft godkänner den för sina PS3- och Xbox 360-konsoler. Det säger Dices community manager Daniel Matros.

Om allt går som det ska borde patchen dyka upp inom ett par dagar eller någon vecka. Att också pc-uppdateirngen dröjer beror på att Dice vill uppdatera alla tre plattformarna samtidigt, uppger Battlefield 3 Blog. En storväxt antydan om innehållet återfinns här.

Och för dig som hellre ser nytt material än uppdatering av det gamla kan vi tipsa om gårdagens premiärrulle från expansionen #Battlefield 3: Close Quarters, som släpps i juni. Filmen hittar du ett par centimeter under dessa ord.

[video=11066]

Ledsen, om en kund "skapar egna uppfattningar och tolkar saker på olika sätt " så är det för att företaget lämnat utrymme för spekulation och tolkning, det ÄR därför företagets fel. De har misslyckats med att kommunicera vad de menar, och i DICE's fall... 23/03 Har denna patchen kommit? Inte märkt av någon uppdatering. 21/03 Om Dice hade haft en längre beta-period, några veckor är skrattretande så kanske de hade kunnat släppa ett spel som var mer färdigt. De framstår bara som oseriösa när de några veckor innan release drar igång en beta. För så här komplexa onlinespel behöv... 16/03 Ditt svar var ju community issues, så mitt svar är samma issues så, inget direkt mot dig. Peace. 15/03 Det jag skrev var ingen utmaning till att börja leka one up. Sorry! 15/03 konsol sellouts http://www.youtube.com/watch?v=zk9INOq4Wyc 15/03 Anpassat för konsol, vad menar du med det egentligen? Jag förstår inte vad man kräver? Vilka löften är det vi "fans" kräver? Jag har längtat efter tutan...annars är jag fan nöjd. Schysst grafik, animationer, ljudet (helt outstanding), känslan. Där är... 15/03 Jo fuskare va ett stort problem ett tag men nu har jag inte märkt av några fuskare dom senaste 20(minst) games jag kört. 15/03 Jag är ingen BF2 veteran, är själv numera ganska nöjd med spelet & är glad över patchen oavsett men tänker i korta drag förklara hur i alla fall jag ser på detta gnäll du tar så illa vid dig. Först utlovades en värdig uppföljare till BF2 med PC som huvu... 15/03 Hoppas detta löser initializing problemet samt att inte fastna på loading screen mellan banbyten. Spelar spelet dagligen och älskar det! Men usch vad jag avskyr Dice i dagsläget. Presenterar expansionen och dess inkommande innehåll medans vi lider av... 15/03
Skicka en rättelse