Tolv nya förmågor fördelat över de olika klasserna visas upp. Säger namnen Talic, Korlic och Madawc dig något?

#Diablo III närmar sig, så långt är vi alla med på noterna. Nu har #Blizzard presenterat ett dussin nya förmågor fördelat över de fem klasserna. Vi måste göra en tillbaka-till-dåtiden-high-five i och med att barbar-förmågan Call of the Ancients kallar på bossarna Talic, Korlic och Madawc från femte aktens "Rite of Passage"-uppdrag från #Diablo II: Lord of Destruction för att hjälpa dig nedgöra fiender.

För att spana in de olika förmågorna är det bara att antingen trycka dig in till Blizzard-bloggen alternativt följa nedstående direktlänkar:

Barbarian:
– Call of the Ancients
– Seismic Slam

Demon Hunter:
– Companion
– Evasive Fire
– Rapid Fire

Monk:
– Crippling Wave
– Inner Sanctuary
– Wave of Light

Witch Doctor:
– Sacrifice
– Spirit Barrage

Wizard:
– Archon
– Blizzard

Precis. Men alla spel blir ju ungefär så nu för tiden :( 16/03 Du förstår inte att det är just på grund av att vi är påläst som vi blir skeptiska till spelet. Fanboi... 16/03 Ska jag vara ärlig blir jag mer och mer skeptisk till d3. Spelet ska tydligen vara kortare än d2 men med mer "replayability". Då frågar jag mig följande vad läser de in i replayability? Att du kan sälja din 6 stat item på auction house för 10$? Personli... 16/03 det är ju knappt någon som är påläst, bara spyr ut sig massa skit. 16/03 Jag är helt klart med dig. De hade kunnat utvecklat spelet så att spelet är svårt att bemästra genom att t.ex. reaktion spelar roll om du lyckas eller ej. Spelet just nu är helt platt och saknar den känslan av nyskapande vilket jag tror många håller med... 15/03 Jag kollade på dem och tyckte bara "Fyfan helvete!? Tror blizzard att vi är casual-noobs eller?" Har bestämt mig 85% att INTE köpa detta casual-nooby-noobish spelet. Allting försämrar dem så fyfan. Usch :down: 15/03 Var det bara jag som tyckte blizzard och archon såg lite halv-b ut? 15/03 Jag längtar efter att skapa min alldeles egna hjälte! 15/03 Mjo det e jobbit som fan : ( .. Men det är ju ändock vi spelare som har gjort att det har lätt hit . Hade spel varken piratas eller fuskats i . hade vi inte ens haft CD keys : ) 15/03 Mittemellan är en ganska bra beskrivning. Det är ett helt ok spel men deras always online DRM är efterblivet och det kommer göra sjukt många besvikna då det är hypat som fan. 15/03
Skicka en rättelse