Jobbar Turn 10 på ett nytt Forza Motorsport till nästa Xbox-konsol?

En jobbannons från Forza Motorsport-utvecklaren #Turn 10 pekar på att företaget är i färd med att göra spel till nästa konsolgeneration. I annonsen söker man en cinematics art director för, som det heter, "next generation of games". Med tanke på att #Microsoft-ägda Turn 10 hittills uteslutande utvecklat Xbox- och Xbox 360-exklusiva racingspel ligger det nära till hands att tro på ett nytt Forza till nästa Xbox-konsol.

Turn 10 släppte #Forza 4 i höstas och nyligen [ tillkännagavs] att de arbetar på ett minitillägg som förser spelet med Porsche-kärror. I höst ska också #Forza Horizon släppas, men det utvecklas av #Playground Games.

Först ut i nästa konsolgeneration blir sannolikt #Nintendo, som presenterade Wii U under E3-mässan i juni förra året. Wii-uppföljaren har ännu inte fått något releasedatum, men det spekuleras i premiär under årets julhandel. Varken Microsoft eller #Sony har tillkännagett uppföljare till sina Xbox 360- och PS3-maskiner, men att någon av dem tar bladet från munnen under sommarens E3 känns inte helt osannolikt. Å andra sidan har båda pratat om en livscykel på tio år för sina nuvarande konsoler, och om de inte släpper nästa generation innan dess står Wii U, om den släpps inom en snar framtid, utan konkurrens till hösten 2015 respektive 2016.

Skicka en rättelse