Äntligen! Blizzards klickfest är här om två månader.

Så kom det då till slut – releasedatumet för #Diablo 3! Den 15 maj skickar #Blizzard ut sin djävulskt efterlängtade uppföljare till Windows och Mac, det meddelar den kaliforniska utvecklaren i dag genom ett pressutskick.

Rykten om Diablo 3:s existens har rullat ungefär sedan #Diablo 2 släpptes, och det officiella beskedet dröjde till sommaren 2008. Spekulationerna kring releasedatumet har blivit allt intensivare, och de senaste veckorna har det spekulerats fritt i release i mitten av april. Vilket nu alltså visar sig vara fel.

[video=10403]

Dagen till ära sparkar Blizzard igång möjligheten att förhandsboka en digital kopia av spelet. Priset är (förhållandevis höga) 60 dollar. Samtidigt meddelas att ett tidigare erbjudande där #World of Warcraft-spelare som köper årsprenumeration för att erhålla Diablo 3 slutar gälla klockan 19:01 svensk tid den 1 maj.

Diablo 3 kommer även släppas till konsol vad det lider, men dagens tillkännagivande gäller alltså enbart Windows och Mac.

Faktum är ju att runsystemet i Diablo 3 gör att det finns betydligt fler valmöjligheter beträffande skills än vad det gjorde i Diablo 2, tvärtemot vad många fått för sig. Det finns ca 20 skills per klass varav varje skill har 5 runor. Det är betydligt... 19/03 Svårt att hitta motivation i ett Diablo utan PVP vid start kan man lika gärna lira Diablo2 istället palla sponsra ett wow clone Diablo utan soul 18/03 Ja, jag tror också att allt är en bluff. Här har du massa spännande gratisspel istället, ha så kul. http://www.friv.com/ 18/03 nej, de har redan förklarat vad som ingår i fullversionen. 18/03 Nej ni, ska inte köpa det här spelet, har gett blizzard tillräckligt med pengar, ockerpris på den digitala utgåvan dessutom. Och jag kan väll bara anta att dom kommer dela upp spelet som sc2, så man måste pynta över tusenlappen för att få hela upplevels... 18/03 Tackar, synd bara att deras servrar ligger nere just nu när jag så gärna vill testa det :( 18/03 Grattis :) 18/03 Nja, just den punkten var en gissning. Tanken var väl att när ett par miljoner väl kommit hem med sitt butiks ex och installerat det så kanske det blir några minuters kö :) Ifall du vill vara bland de tusentals första att logga in och köra, och inte bry... 18/03 Och jag fick precis betan av kära Blizzard :D 18/03 Köa får att komma in på servern alltså, det låter travelt :( Finns det någon mer än mig här på forumet då som överväger att köpa det via battlenet? 17/03
Skicka en rättelse