Baldur's Gate släpps i sommar med nytt material – en förbättrad version av Baldur's Gate II är också att vänta!

Baldur's Gate: Enhanced Edition släpps i sommar. Avslöjandet kom efter att nedräkningen på baldursgate.com avslutades. Dessvärre kraschade servrarna och informationen är hittills knapphändig men av allt att döma rör det sig om en förbättrad version av ett av tidernas mest hyllade rollspel, från #Atari och den digitala distributören Beamdog.

– Baldur's Gate: Enhanced Edition kommer att ha nytt material för spelet ni redan älskar, skapat av några av ursprungsutvecklarna, twittrar Beamdogs Trent Oster.

Vi håller er självklart uppdaterade med allt som rör återkomsten av det 14 år gamla rollspelet. Är avslöjandet vad ni hoppades på?

Uppdatering

  • Baldur's Gate: Enhanced Edition innehåller både originalspelet samt expansionen Tales of the Sword Coast

  • Trent Oster skriver att de "tar moddar på allvar" och att fler utannonseringar är att vänta

  • Nästa vecka vid samma tidpunkt kan vi förmodligen räkna med de första bilderna

  • Baldur's Gate II+Throne of Bhaal får också en enhanced edition

Tack till MackeMan, tob1 för detta #nyhetstips!
vill se ingame pics inte pics på när någon annan lirar på en ipad 23/03 sant... segt att vänta bara... 16/03 det kan du fortfarande göra... bara att du måste vänta på remakes på båda innan. 16/03 Besviken =( jag var peppad till att spela 1:an och 2:an samtidigt som man väntade på 3:an... Nu har jag tappat suget helt och hållet.... 16/03 Jaja vi har alla olika åsikter angående dialoghjul. Jag gillar båda alternativen. Men båda har oxå sina för- och nackdelar. ;) 16/03 Håller med dig men jag tycker fortfarande att det borde vara spelaren som avgör om denne vill spela det så eller inte men som sagt var skulle det nog kosta avsevärt mycket mer pengar för detta än det skulle vara värt. Kanske kan det till och med blir... 16/03 Fast det hjälper fortfarande inte problemet med att dialoghjulens val inte representerar det karaktären säger överhuvudtaget i många fall då ett ord inte är i närheten av att beskriva skillnaden mellan de olika valen. Det är värdelöst. Dialoghjulen gjor... 16/03 Precis, dialogerna är ju redan skrivna, ge spelaren valet som sagt och jag kan inte se hur detta inte skulle kunna vara en bra sak (förutom då att kostnaden för spelet drar iväg rejält) så länge det är bra röstskådisar som anlitats. 16/03 nej, det stämmer inte. och dessutom med all dialog i bg kan de göra ett dialoghjul riktigt bra. att DA och ME inte är spel där storyn går enligt din smak eller med dialogval du gillar hade inte hjälpts av att du såg hela svaret. det är sämre rollspel,... 16/03 Samma här, industrin har gått i en riktning som fått mina förhoppningar att se sådana här spel igen att helt försvinna. Jag har sett hur spelserie efter spelserie gått åt ett helt annat håll än jag hade hoppats på. Men så kom Kickstarter och som inte... 16/03
Skicka en rättelse