När fler människor hunnit slutföra spelet så lovar Bioware att besvara den kritik som framförts angående seriens – enligt många fans – väldigt otillfredsställande final.

När fler människor hunnit med att slutföra #Mass Effect 3 så lovar #Bioware att bemöta fansens kritik kring Mass Effect 3-slutet. Som de flesta FZ-läsare antagligen inte kunnat undgå så har många Mass Effect 3-spelare blivit fly förbannade över seriens final, som av många ansågs alldeles för otillfredsställande.

– Vi uppskattar allas feedback kring Mass Effect 3 och vill att ni ska veta att vi lyssnar. Aktiva diskussioner kring slutet är mer än välkomna här, och teamet kommer att utvärdera dessa och besvara [kritiken] när vi kan. Men vi vill först ge folk tid att uppleva spelet så fastän vi inte kan gå in på detaljer just nu så kommer vi att kunna adressera vissa av era frågor så fort fler människor haft tid att slutföra spelet, säger Biowares community coordinator Chris Priestly.

– Vi är medvetna om att det finns mycket debatt kring Mass Effect 3-slutet och vi kommer vara mer än villiga att delta i hälsosamma diskussioner så fort fler personer har fått uppleva spelet. Vi lyssnar på all er feedback.

I förrgår förklarade spelets producent Casey Hudson att slutet var medvetet, för att få fansen att börja prata om det.

Har du spelat igenom Mass Effect 3, och vad tyckte du i sådana fall om det utskällda avslutet?

Alltså, miljöerna i Mass Effect måste ju få t o m George Lucas att bli lite "svullen". Som den SciFi nörd jag är, så har jag aldrig sett något liknande, varken i spel eller i film. Det närmsta jag kommit är den bild av RAMA som man målade upp i huvudet... 20/03 ME3 handlade ju till stor del om att offra. Valen man gjort genom serien påverkade ju en del skeenden fram till det oundvikliga slutet som även det handlade om att just offra för "the greater good". Kunde ju inte slutat bättre imo. :) 19/03 Jag kan förstå kritiken när man läst denna! Mass Effect 3 Ending-Hatred: 5 Reasons The Fans Are Right http://www.gamefront.com/mass-effect-3-ending-hatred-5-reasons-the-fans-are-right/ 19/03 Tyvärr var det fejk. Ska nog kolla upp källan lite bättre nästa gång. Pinsamt... 19/03 Jag skulle vilja veta vad Joakim Bennet tycker om slutet? (han som skrev recensionen), det ÄR ju ett fantastiskt spel, förrutom slutet. 19/03 jag älskade slutet, har dock inte spelat ME1 ME2... men fyfan va bra det var. men det är sant att det fanns vissa plot holes... men men 19/03 http://masseffect.wikia.com/wiki/User_blog:Kaloneous/Mass_Effect_3_(True)_Ending_DLC_Revealed%3F%3F%3F#Update Är inte detta bevis nog? LÄS ALLT.(Spoilervarning dock.) 18/03 Jag köper inte spel så ofta. Brukar hålla mig till de jag har. Men när jag intresserar mig för ett nytt (som ME3), så förhandsbokar jag. Så jag går ju inte precis någon förlust, i och med att jag får det "extramaterialet" gratis med det köpet. ;) 18/03 Blev äntligen klar med ME 3 igår och förstår verkligen inte kritiken mot slutet. :S Njöt genom hela spelet och jag tyckte slutet kändes värdigt. Visst.. annorlunda men inte på något sättt dåligt. Måste vara nån mass(effect)hysteri där var och varannan... 18/03 Så du tror hellre på folk som bevisligen skär upp spel för att sälja mer DLC till dig (som redan är på skivan), jaja, din förlust. Att de inte ger dig det "riktiga" slutet är ju snarast en stark indikation på att de medvetet skurit upp spelet då de inte... 18/03
Skicka en rättelse