Om du får helt fria tyglar, låter sinnet vandra dit ingen någonsin vandrat, vad skulle du kunna komma på för sorts spel?

Igår rapporterade vi att Peter Molyneux-parodisören PeterMolydeux inspirerar till ett storskaligt spelskaparevent baserat på stundtals ironiska, stundtals geniala idéer. Därför undrar vi om det bara är denne person som låter tankarna vandra på så pass underliga vägar. Har du någon spelidé som kanske ingen annan, någonsin, tänkt en tanke kring?

Du borde kolla upp ett spel som heter Dead State som ska vara under utveckling, jag tyckte det lät riktigt intressant när jag läste om det :) 21/03 tror tyvärr ni inte vill veta XD 19/03 Detta! Detta är den bästa jävla idén jag har hört på länge! Fan va gött! Underbart! Jag bara ryser av välbehag när jag tänker på det! Förlåt mig om jag snor den, hehe! ;) 19/03 ....ett MMO i fantasy miljö! Det hade ju varit....galet? Men om jag skulle få köra något "eget", hade det varit en obligatorisk 4 spelar co-op i te.x gamla hederliga Syndicate-stil. Gärna sett att ett onlineläge fanns tillgängligt där man tävlar i någon... 19/03 Det har jag redan, och det var urkasst tyvärr:c Lite för arkad aktigt 19/03 Jag skulle också gärna se ett rövarspel typ Ronja Rövardotter stuk med svensk miljö. Låter även bra med ett spel där man kan samla resurser på dagen och bli anfallen på natten. Behöver inte vara av zombies nödvändigtvis men nåt som gör att man känner... 19/03 Ett spel där man inte kan gå åt vänster förrän man köpt ett DLC-för att låsa upp den möjligheten. Nej vänta, det finns ju redan. :) https://www.youtube.com/embed/_36SSx0inBE http://www.youtube.com/watch?v=_36SSx0inBE 19/03 Ett recensentspel där du får i uppdrag att skriva recensioner om datorspel. Du ställs inför dilemmat att du själv tycker att ett visst spel är dynga men du vet också att det kommer att sälja mer än något annat i spelhistorien. Ungefär som MW3. 19/03 Ett mer avancerat minecraft med högre detaljrikedom och multiplayer där man delas upp i två lag, får bygga en viss tid sedan kriga mot varandra :) 19/03 Grim Fandango - MMO 19/03
Skicka en rättelse