Första veckan för överlevnadsspelet gick riktigt bra. Det är det mest sålda bland arkadtitlar.

Trots mixade recensioner får #I Am Alive ett allt annat än svalt mottagande under första veckan efter lansering. Bland arkadtitlar är spelet det mest sålda och klår bland annat #Gotham City Impostors och #Alan Wake's American Nightmare.

Vissa kritiker menar att spelet är ofärdigt trots den långa utvecklingstiden medan andra menar att stämningen och miljön är underbar och höjer spelet till skyarna. FZ:s recensent lägger sig mitt emellan.

Hittills finns I Am Alive bara på Xbox Live Arcade. Planerat släpp för Playstation-versionen är någon gång i vår. Pc-datum finns inte.

Har du köpt spelet och är du i såna fall nöjd med ditt köp?

Då får du nog vänta länge då, för vad man vet så är det et xbox only spel. 20/03 Nej, de som däremot köper spelen, köper all BS kring dag1 DLC och inte bara struntar i sina rättigheter som konsument utan dessutom försvarar hur bolagen fullständigt skiter i dessa rättigheter, de är det. Visst gör Ubisoft grymma spel, det säger jag... 20/03 Har precis börjat spela detta och hitills är jag inte besviken. :) 20/03 PcGamer: Så alla som tycker du överdriver är "får"? Alla som köper de fantastiska spel som Ubisoft faktiskt släpper (Assassins Creed- eller Rayman-serierna som jag håller som favoriter) är "får"? Ja, vissa grejer Ubisoft håller på med är knappast något... 20/03 Och med det ville du säga vad? Fast baserat på vad du skrivit i andra trådar så verkar du vara en person som köper all BS som företagen kommer med. Fortsätt du med det, bli inte förvånad om du i framtiden kommer få betala mer för mindre. Utgivarna forml... 19/03 http://i.imgur.com/WPbeM.jpg 19/03 väntar tills det kommer till ps3 :) 19/03 OK, synd för det är i så fall du som kommer gå miste om ett trevligt spel, som denna gång inte lider av dessa bekymmer. 19/03 Har fotfarande inte bestämt mig om jag ska ge det ett försök eller inte. Tycker det verkar väldigt intressant, trots att de inte verkar utfört det på ett bejublat sätt. 19/03 Jag bojkottar Ubisoft, det innebär ALLT de ger ut, jag är mycket väl medveten om att detta är ett konsolspel. Har varit intresserad av det här spelet sedan jag först hörde talas om det men idag är jag inte ett dugg intresserad, detta tack vare hur Ubiso... 19/03
Skicka en rättelse