"Kanske kommer vi på ett kanonsätt att få ut WoW till telefonen – eller inte, men vi ser definitivt till möjligheterna", säger Blizzard.

Skulle du spela #World of Warcraft på din smartphone ifall det vore möjligt? Det är åtminstone vad #Blizzard hoppas, och de avslöjar att de experimenterar med sätt att få WoW att funka på Iphone.

– Det är svårt! Riktigt svårt! Kanske kommer vi på ett kanonsätt att få ut WoW till telefonen – eller inte, men vi ser definitivt till möjligheterna. Vi kommer inte göra det innan vi tycker att det funkar bra. Men det är intressant och världen utvecklas mot den där lilla bärbara prylen, säger World of Warcraft-producenten John Lagrave.

– Så vi har definitivt funderat på det men vi har helt enkelt inte kunnat lösa det. Men när vi får en uppenbarelse så kommer alla att få reda på det. Men i nuläget, ingen uppenbarelse!

Hoppas du att en spelbar version av World of Warcraft uppenbarar sig i din Iphone, eller vore frestelsen för stor om du kunde bära med dig ditt digitala alter ego överallt?

Skicka en rättelse