1600 Microsoft-poäng eller 20 dollar (cirka 135 kronor) kostar det att låsa upp de 12 karaktärer som finns på din Xbox 360- eller Playstation 3-skiva.

#Capcom har precis avslöjat prislappen för vad du får betala för att låsa upp de 12 karaktärer som redan finns på din Xbox 360- eller Playstation 3-skiva av #Street Fighter X Tekken. 1600 Microsoft-poäng eller 20 dollar (cirka 135 kronor) förväntas du hosta upp för de slagskämpar som debuterar i samband med att höstens Vita-version lanseras.

Många fans har varit minst sagt förbannade över Capcoms DLC-planer, men själva anser utvecklarna att det är en bra deal.

– Jag vet att många var oroade över att tidigare karaktärsprissättning skulle göra kostnaden för den här uppdateringen jättelik, så jag är glad att kunna säga att Blanka, Sakura, Guy, Cody, Elena, Dudley, Alisa, Bryan, Christie, Jack, Lars och Lei inte kommer kosta skjortan, säger Capcoms community manager Brett Elston.

Andra DLC-paket som är på gång är kostymbyten, och den 3 april släpps nya gratis färgpaket. När FZ recenserade ansåg vi att Street Fighter X Tekken var mästerligt.

Skicka en rättelse