Telltale slipar på en actionskräckis baserat på den mäkta populära tv-serien med samma namn. Vad tycker du om den första trailern?

Natten till måndagen sändes andra säsongens sista avsnitt av The Walking Dead i amerikansk tv. Idag sänds istället första trailern från den första episoden från #The Walking Dead-spelet. Det är på IGN-showen Up At Noon denna första inblick dök upp och genom att klicka dig till 8:50 i nedstående film får du se vad odöd actionskräck i peka-och-klicka-prinsarna #Telltale Games regi kan tänkas innebära.

För dig som är förbannad över att fel personer överlevde i tv-serien när det skedde synnerligen annorlunda i de tecknade serierna som filmen bygger på kan det vara skönt att veta att Telltale ser den tecknade serien som det äkta ursprunget. Däremot tar du dig inte an rollen som före detta polisen Rick Grimes, utan istället som den dömda brottslingen Lee Everett. Som vanligt när det kommer till Telltale-titlar är det episodbaserat, och den första episoden utspelar sig innan Rick Grimes ens vaknat ur sin koma.

Skicka en rättelse