Säg hej till Boys of Silence, ett gäng grabbar som inte kan se, men istället använder sina trattförsedda skallar till att höra var du befinner dig.

Häromveckan drog #Irrational Games igång sin minibossuppvisning från #Bioshock Infinite. Tidigare har ni kunnat beskåda George Washington och vaktmästaren hos oss. Nu är det dags för den tredje ligisten och det är en oerhört blind grupp krabater vid namn Boys of Silence, vars skallar är helt täckta av metall, förutom munnen och de trattar som förstärker alla ljudintryck.

Minns du säkerhetskamerorna i #Bioshock? Ken Levine beskriver fienderna som mobila varianter, vars syfte är att få dig att fundera om du ska ta striden och locka till dig fler fiender, alternativt försöka smyga dig förbi dem.

[video=11128]

I mitten av oktober släpps hela kalaset till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

De kommer ha avsöljat hela spelet innan oktober om de fortsätter i den här takten. Slutar kolla på Infinite-material från och med nu så jag har kvar några överraskningar när jag faktiskt spelar spelet själv. 20/03 Tycker dock bristen på nya IP:n är synd, kommer inte på många nu, endast dishonered... 20/03 Spelat lite av både första och andra spelet. De är helt ok. Dock förstår jag inte vad det här spelet har med de första två att göra? Jag menar... det heter ju Bioshock, så det borde väl höra ihop på något sätt? Annars borde de döpa om spelet. 20/03 GW2, Diablo 3, Max Payne 3, SSX, Far Cry 3, Aliens - Colonial Marines, Bioshock Infinite, Borderlands 2, GTA5, HL3, Hitman Absolution, Mirrors Edge 2, Prototype 2, Prey 2.... Hur ska man ha tid att lira allt detta bara på 2012? :( 20/03 Säker på att det inte är en bild på en av fz:s moderatorer? ;) 20/03 Helt klart creepy. 20/03 det nya spelet har nog inte så mycket alls att göra med de gamla. 20/03 Jag har helt missat Bioshock serien, spelade 1an bara någon timma sen gav jag upp, tog aldrig upp det efter. Så, måste jag ha spelat 1an och 2an för att förstå storyn i tredje spelet? 20/03 Den där hjälmen ser tung ut, de får säkert ont i nacken efter en stund. ;) 20/03 Ser så fram emot Bioshock Infinite, torrt om bra releases detta år må jag säga, ME3 har man ju redan spelat ut och dröjer ju innan AssCreed 3 och eventuellt GW2. Sen får man väl lov att köpa Daiblo 3 i brist på annat, även om jag inte är något hack 'n'... 20/03
Skicka en rättelse