När Batman vårstädar fladdermusgrottan ser han till att korrupta sparfiler slutar vara korrupta och löser diverse andra problem – vilken hjälte!

En rykande het pc-patch till #Batman: Arkham City ser bland annat till att lösa problemen som vissa spelare haft med korrupta sparfiler. Annat som åtgärdas är en radda grafiska problem och prestandaförbättringar i mellansekvenserna.

Uppdateringen är live nu om du köpt spelet via någon digital återförsäljare som till exempel Steam. De som spelar Games for Windows Live-versionen eller har köpt en fysisk kopia av titeln kommer att få ta del av buggfixarna "snart".

Fullständiga listan ögnar du igenom nedan.

  • Occurences of Save File Corruption

  • Achievement re-locking issues

  • Crossfire/SLI Issues

  • Graphical flickering

  • FPS improvements when running crossfire

  • Instances of 32 bit memory problems

  • Improvements to performance in cut scenes and death taunts

  • Error messages removed when patching the game and improved patching process

När FZ recenserade tyckte vi att Batman: Arkham City var riktigt, riktigt bra. Vad tycker du?

Ja man får vara rätt snabb. Sikta på de högsta byggnaderna och se till att du ger dig av i rätt rikting omedelbart så kommer det nog gå bra. Om du har utrymme så störtbomba och styr upp för att få mer höjd och lite mer fart. Lyckat till :) 23/03 OK tack.! Det kanske kommer senare i en upp dat. (crap kommer bara som närmast 25 M från telefonen. även på easy! Hinner aldrig fram jäla irriterande. lol ) 22/03 Blixtarna försvinner bara när man spelar New Game Plus. När du spelar första rundan så kommer du ha blixtar oavsett vilken svårighetsgrad du spelar på. I Arkham Asylum försvann blixtar om man spelade på hard, så är det inte i Arkham City. 22/03 O en lite fråga till alla steam fan. Varför är allt borta det som jag tidigare sparat i batman spelet? Haft kontot i minst 5 år o när jag skulle spela batman i går så skulle koden aktiveras igen innan jag kunde starta spelet det är lite jobbigt o fick... 21/03 Har PC cover annat utseende än för konsol? Jag tycket det är perfekt att spela new game plus när andan faller på som igår. Man kan spela då och då och ta det i sin egen takt. Smocka lite busar, plocka några riddles som man missade första genomspelningen... 21/03 Tur att jag slutade lira det då pga enformigheten, men jag kan ha fel för dom första timmarna var sjukt epic, jag får försöka igen. 21/03 "Rykande het"? Den här patchen skulle ha släppts för 5 månader sedan. Efter att ha tappat båda mina sparfiler vid runt 80% så åkte skiten i papperskorgen. Dock ett fantastiskt spel bortsett från denna katastrofala bugg! 21/03 Vem älskar inte en stund med baten på skärmen. Spelar både 1'an o 2'an .. AA / AC när man tröttnar på FPS game. Bra avkoppling. O det går ju o spela på så många olika sätt på banorna. :) 21/03 Är i precis samma sits. Rikigt i-landsproblem. 21/03 Oh YOU! Får spela färdigt NG+ nån gång också snart, ständigt massa nya spel som stjäler uppmärksamheten 21/03
Skicka en rättelse