Enligt Riot Games har spelare spelat en miljard matcher i deras populära Dota-klon.

En medarbetare på #Riot Games lade upp ett Twitterinlägg med en bild på en räknare. Räknaren visade hur många matcher som har spelats totalt i gratisspelet #League of Legends. En skribent på PC Gamer hade sinnesnärvaro nog att ta en skärmdump, vilket inte var i onödan. Inlägget har nu tagits bort av någon anledning.

En miljard matcher. Med 1 000 minions dödade per match innebär det att spelare har klickat ihjäl en biljon monster. Det blir många, många musklick.

League of Legends är en klon av Dota. Spelutvecklarna får in pengar genom att spelare köper hjältar och bonusar i spelet.

Ok, Det kan jag godta :P , 28/03 MEn!! alla fattar ju att alla moba ska vara exakt likadana, då är alla lika bra och alla blir nöjda. Det bästa med det är att ingen utveckling skulle behöva ske heller!! Sen så är det ju helt sjukt att man ska få tycka vad man vill, i nordkorea var det... 21/03 Förstår inte varför folk har så svårt att acceptera att det finns spel man inte tycker om men som andra tycker om. Hur jävla svårt kan det vara att inte klicka sig in på nyheter som handlar om ett spel man inte tycker om, du vet ju precis vad artikeln... 21/03 Anledning jag tycker de blir enklare är att du har fler "get out of jail" free cards om du fattar va jag menar. I dota/hon måste du farma/ganka för att kunna blinka eller liknande. De får du standard från LoL vilket gör att du inte kan stoppa folk på... 21/03 Hur kan ni säga att det e enklare för man har 2 extra abilityn ? Din motståndare har det med. Så om flash kostar eller inte mellan spelen spelar ingen roll då det e lika för dig samt din motståndare , Var längesedan jag spelade dota ,Lol med för den del... 21/03 Spelade dota flera matcher varje dag i flera år, spelat LoL i snart ett år med, men inte lika mycket. Gillar båda, lika i grunden och LoL är definitivt mindre komplicerat - vilket har både sina bra och dåliga sidor. Personligen hatar jag creep deny/towe... 21/03 Kan ju börja med att inte kunna deniea creeps är ju sjukt drygt då man inte kan förhindra snabb level på fiende heroes och att säga att det blir mindre passivt förstår jag inte? Då DotA kräver att man måste förhindra den andra att få ett övertag samt... 21/03 LoL är för noobsen punkt slut, ser gärna att ni spelar det... hf med folk som dessa.... http://www.youtube.com/watch?v=IBfEm4KZegM 21/03 Förstår inte vad ni menar med passivt... Ni verkar inte ha en aning om hur denie systemet funkar.. 21/03 Förstår inte hur de blir mer passivt av att du kan denya. betyder ju att du har mer att göra i en lane vilket gör spelet mindre passivt. 21/03
Skicka en rättelse