Innan spelet släpptes läckte dokument med stora delar av spelets story ut. En intressant del av storyn kom dock inte med i det färdiga spelet.

FZ utfärdar en liten spoilervarning. Så läs vidare på egen risk.

I #Mass Effect 3 går det att träffa på Aria i The Citadel och få flera av hennes gäng på sin sida. Hon klagar över att Cerberus har intagit Omega, staden som hon var en framstående ledare i. De spelare som gärna skulle vilja befria staden fick sig dock en besvikelse. Vad som händer med Omega får man aldrig veta.

Men i den läckta informationen finns det delar av en dialog om Aria och hennes förlorade stad, skriver Kotaku. De tre dialograderna är:

– The plan to reclaim Omega is taking shape.

– Since we took back Omega, I've been consolidating my resources for the war. It's a little easier to coordinate from here.

– How's the rebuilding going on Omega?

Frågan är var det här uppdraget tog vägen. Det hade säkert varit intressant för många spelare att återta Omega. Kanske kommer det som dlc senare? I såna fall är det ytterligare en del av spelet som säljs trots att filer redan finns på skivan. Tidigare har spelare varit arga över att #Bioware lanserade dlc på releasedagen trots att materialet redan fanns påbörjat eller färdigt.

Hur mycket skulle du kunna tänka dig att betala för att få återta den laglösa rymdstationen?

Så var det verkligen inte för min del. Tycker det är GRYMT SKÖNT med att serien nu är helt avslutad. Saknar bara att alla de beslut jag tog under 150+ timmar i ME1-3 inte hade någon som helst påverkan på hur det hela till sist slutade. Visst var det en... 23/03 Orka klaga , spelet är skapligt stort i Single Player ändå, klart som fan att utvecklingen av DLC påbörjas innan spelet släppts vore otroligt idiotiskt att ha resurser som bara sitter på arslet utan att göra något, det är dock en annan sak om HELA koden... 22/03 Känns lite som att EA är ute efter att på allvar göra DLC Quest. ( http://www.youtube.com/watch?v=_36SSx0inBE ) 22/03 Tack.. du har äntligen hittat min onda dubbelgångare som rymde ifrån ett mentalsjukhus för 4 år sedan. Be honom kontakta mig omgående. ;) OT: Jag tror en del av kärnan till "hatet" utav slutet i ME3 kan spåras till att folk helt enkelt inte är redo att... 22/03 Jo men det är "DLC" som man bara får om man köper sagda saker. In game DLC dvs. 22/03 Betal DLC inc? 21/03 Vad hände med att släppa spel SOM FAKTISKT ÄR FÄRDIGA. Släpp spelet i komplett uttänkt form, och SEN kan man börja PLANERA extra material. 21/03 Så du anser inte att det bara är en annan variant utav "DLC" så som de delat upp Star Craft 2 i tre släpp? Eller hur ser du på den saken? Jag är helt övertygad om att de valt att splittra upp SC2 i 3 separat släpp enbart för att kunna mjölka mer pengar... 21/03 Det är det här som en del av serietidningen man fick med handlar om, dock är den korta serien bara en bit, sedan önskar de att man skall gå in på en hemsida för att köpa/prenumerera på den digitalt om jag förstått det rätt. Så där har vi ETT sätt att... 21/03 Njae inte över 100kr skulle jag betala 21/03
Skicka en rättelse