Ken Levine säger att om Mass Effect 3-fansen "får som de vill" och att slutet skrivs om så kommer spelarna sannolikt känna sig besvikna ändå.

#Bioshock-skaparen Ken Levine tror inte att det är en god idé för #Bioware att ta åt sig alltför mycket av fansens #Mass Effect 3-protester och skriva om slutet utefter deras önskemål. Snarare argumenterar han för att om spelarna "får som de vill" så blir de ändå besvikna i slutändan, eftersom det vore ett påtvingat avslut.

– Jag tror att om de här personerna fick som de ville och [Bioware] skrev deras slut så skulle de bli väldigt besvikna över den känslomässiga respons de skulle få eftersom... de egentligen inte skapade det. Hela den här grejen gör mig lite ledsen eftersom jag inte tror att någon skulle få ut vad de ville om det hände, säger Ken Levine.

Bioshock-skaparen Ken Levine jobbar just nu med #Bioshock Infinite, som du kan läsa mer om här.

Vad tycker du – borde Bioware ge fansen ett nytt avslut?

Helt rätt, haters kommer fortfarande bli besvikna hur än bioware gör med slutet om de nu gör ett nytt slut. 22/03 Får väl skylla sig själva när de köper eländet, inte direkt som att ME3 är deras första besvikelse. 22/03 Ken Levine till BioWare i slutet av året prefekt för han att komma in där och starta upp sin nya idé efter floppen "Infinite" Finns absolut ingen annan anledning till rövslick i Officiell-PR. "Vi vill ha lite mer röresle i spelet så vi gör så att du kan... 22/03 Japp, finns fyra tidningar som handlar om Illusive mans ursprung, fyra som visar vad som hände mellan mass effect 1och 2 när liara kämpar för att få tag på din kropp innan the collectors får tag på den, fyra som handlar om hur Aria blir av med Omega.... 22/03 Ah, okej. Och dessa är kanon? (fel det ser ut att skriva kanon, men menar inte kanon som inte bra eller vapnet ;D) 22/03 Precis, hakparentes används ibland för förtydliganden och för att göra citat mer läsbara. :) 22/03 Ha... 22/03 Illusive man har varit indoktrinerad sedan "the First contact war" dvs långt innan det första spelet i serien. Detta kan man läsa i en av mass effect serietidningarna. 22/03 Lyckliga i alla sina dagar ? Ytterligare en som inte verkar ha en susning om vad det handlar om. Jag undrar om ni ens läser vad det är med slutet som kritiseras i allmännhet ? Kritiken handlar ju inte om att slutet inte skulle vara tillräckligt lyckligt... 22/03 Tycker absolut inte dem ska göra ett nytt slut, det kommer kännas påtvingat. Sen tycker jag sluten är bra, det är uppfriskande med lite annorlunda slut istället för de vanliga med att alla lever lyckliga i alla sina dagar. 22/03
Skicka en rättelse