Din Teknik, landets fräschaste tekniktidning och tillika våra redaktionsgrannar, fortsätter att publicera valda artiklar på sin webbplats under rubriken "Helgläsning". Denna vecka får vi stifta bekantskap med Per Dahlberg, programledare för SVT:s "Svenska slag", ett program som för tankarna till både Jackass och Mythbusters.

Väl framme i parkeringsgaraget fäller han upp bakluckan och hivar upp ett harnesk. En skyddsväst modell 1600-tal, men nytillverkad i rostfritt stål för inspelningen. Den har Per sprungit runt i en hel del under sommaren.

- Vi ville testa om den verkligen kunde stoppa ett gevärsskott på nära håll. Så vi provade, skrattar Per.

Det syns tydliga märken av kulor i metallen och jag får bilder för ögonen av hur Per måste varit ganska nervös när skyttarna lade an och siktade på honom. Hoppas att de träffar plåten.

Som jag skrev i nyheten: Din Teknik täcker rätt många områden, bland annat spel (http://www.fz.se/nyhetsarkiv/?id=18820) och mer eller mindre relaterade områden (http://www.fz.se/nyhetsarkiv/?id=18683). Vi tar oss friheten att ibland skriva nyheter om... 15/04 Jag tycker dom är rätt trevliga inslag, Jag skulle inte läst dom annars, och dom brukar vara läsvärda. 15/04 Jag måste nog hålla med LongFo här. Jag har ingenting emot DT, tvärtom en bra tidning om man vill ha teknikreportage utan djup, fast att kalla detta för en spelrelaterad nyhet känns minst sagt krystat. Detta hade kanske varit en mer passande länk (http:... 15/04 Rätt så ointressant läsning för mig personligen. Mest underhållande att se hur likt Gamereactor omslaget är. 15/04 En sajt som har så bred täckning av spelvärlden som FZ kan aldrig göra alla läsare nöjda - alla måste någon gång sålla bland intressant och ointressant. Din Teknik (http://www.dinteknik.se/) är en tidning som tar upp det mesta inom det digitala livet,... 15/04 Nästa stopp, "Sveriges fräschaste skvallertidning, nu mer info om Madde" 15/04 Programmet är säkert roligt och det var väll lite halvrolig läsning men det har ABSOLUT INGET med denna sida att göra (förutom reklam som nån påpekade). :( ... Ska vi behöva börja sålla bland artiklarna för att hitta de om spel i framtiden !? :down: :ev... 14/04 Oslug kille :) 14/04 *tar fram popcorn* 14/04 Det är lite smygreklam för de andra tidningarna som ägs av samma företag som köpte upp FZ. 14/04
Skicka en rättelse