Portarna till Pandaria har öppnats för buggjägare.

Nu har betatestandet av #World of Warcraft: Mists of Pandaria börjat. Det är den nya rasen pandarens område som främst ska testas under den här fasen. Senare delar av expansionen kommer att låsas upp i betapatchar i framtiden.

Betan har inget sekretessavtal (NDA), så förvänta er många Youtube-videos under de kommande veckorna. #Blizzard vill dock understryka att det som kommer att läggas upp är "work in progress" och att allt kan ändras innan release.

Som vanligt gäller det att hålla ögonen öppna för phising-försök. Klicka inte på länkar i mail – utan kolla alltid ditt battlenet-konto om du vill se om du har fått en betanyckel.

Nedan är en video som visar på ett förbättrat, men ofärdigt, system för att skapa karaktärer.

Tack till Dajnamajt för detta #nyhetstips!
Tappade nästan hakan i skrivbordet när jag såg vad de gjort med petsen i den här.. https://www.youtube.com/embed/tIf90n4Q36k 23/03 Ja okej. Segt för de som kör på lägsta upplösning att inte ens kunna sammanfatta sina stats bara för att siffercombon är för lång. 23/03 Hm... undrar om det finss någon panda-mod till Skyrim ännu? Det var min första tanke. :) 23/03 Varför har female pandaren rävsvans? :P Animal wardrobe malfunction ftw. Edit: Nvm, http://en.wikipedia.org/wiki/Red_panda Man lär sig nåt nytt varje dag :D 22/03 Fast så kom ju WC3 innan kung fu panda... 22/03 De har redan förklarat att spelet behöver en stat-squish, för flera månader sedan. När det uppdagades att squishen inte var inlagd i betan så skrev de att de inte ville införa squishen samtidigt som de totalrenoverar talents/glyphs för att det blir för... 22/03 Ja det är tragiskt att dom inte inser att level är fan inte det ända man förbättrar.. Nej. Nej. Hur kan du säga så? Hur svårt är det att göra allt x3 och sänka 1.5? Fan så mycket enklare än att sitta och "1152" "3423" efter varje attribut. 22/03 Inte för att klaga egentligen, men det där citatet att de har "lovat omarbetade texturer och modeller" är lite skevt, de har ju faktiskt sagt det i flera år. Min stackars dvärggubbe har fortfarande fyrkantiga ögon och händer tyvärr hehe 22/03 World of Kung fu panda 22/03 Åhh vad jag är trött på sådant gnäll som ovanstående. Var är indianerna - kompis? PS senast jag kollade hade de över 9 miljoner subscribers, det är vad vi kallar ett döende spel ;) Du får nog hem och läsa på din hemläxa kompis. 22/03
Skicka en rättelse