Capcoms Skyrim-dräpare närmar sig med stormsteg – har du hunnit komma på vilken typ av hjälte du vill spela som?

I slutet av maj släpps #Capcoms Skyrim-utmanare #Dragon's Dogma lös. Det är frågan om ett äventyrsrollspel i en stil vi normalt inte är vana att se ifrån den japanska utvecklaren, som betecknar titeln som en av deras största satsningar någonsin.

Målsättningen är att slå sig in i den västerländska rollspelspublikens hjärtan, och i det senaste filmklippet får vi se mer om hur du skräddarsyr din perfekta spelhjälte.

[video=11142]

Låt oss göra ett tankeexperiment, okej?

Du som klickat in dig på denna nyhet är sannolikt både västerlänning och rollspelsintresserad, eller alternativt bara fascinerad av drakar. Hur som haver; är Dragon's Dogma något som lockar?

Striderna ser ju lite roligare ut än Skyrims dito iaf(vilket inte säger mycket...). Ser dock ut att ha potential för epik. Ska hålla ett öga på detta! 23/03 Tycker det ser okej ut men Capcom borde avskeda Soul Calibur rösten, han får allt att låta B. 23/03 Påminner lite om Kingdoms of Amalur: the Reconing? fast med co-op/heroes! skulle kunna tänka mig att testa detta beroende på stridssystemet, verkar som man kan göra rätt varierande moves som grappling, klättra upp på stora monster, pinna fast små fiende... 23/03 Ett spel som bojkottar mus och tangentbord samt är i tredjepersonsvy... nej det är inget för mig. 23/03 Så tre klasser only? 22/03 why tha f*** klankar ni ner på spelet för? Striderna ser ju hundra gånger roligare ut än Skyrims trista first-persons-viftande. Jag tror det blir ett nice spel 22/03 Jag har kollat på detta spelet och ser fram emot det en hel del men denna trailer var verkligen kass. Anledningen att folk jämför det med skyrim är för att det har en öppen värld. 22/03 Hur kan folk tycka bättre om mus och tangentbord än om en gammal hederlig handkontroll? Visserligen passar väl inte alla spel till handkontroll men ett tredjepersonsäventyr tycker i alla fall jag är skönare på en stor tv medans man sitter tillbakalutad... 22/03 Meh, inge PC? WHY DID I EVEN LOOK AT THIS THEN?! 22/03 Är nog lite för hypad för mitt bästa. Dock vet jag inte om jag ska vänta med att köpa spelet till den eventuella PC porten kommer. 22/03
Skicka en rättelse