Microsoft avslöjar dessutom släppdatum för Trials Evolution och Fable Heroes!

#Microsoft meddelar att Markus "Notch" Perssons hyllade indie-äventyr #Minecraft släpps via Xbox Live Arcade den 9 maj. Prislappen blir 1600 Microsoft-poäng.

Andra titlar som får datum är #Trials Evolution (18 april, 1200 MS-poäng), #Bloodforge (25 april, 1200 MS-poäng) och #Fable Heroes (2 maj, 800 MS-poäng).

Tack till anon45012 för detta #nyhetstips!
Jag spelar mycket Minecraft på min PC, men ser fram emot att skaffa Minecraft på Xbox:en. Främst för att jag kan spela lokal splitscreen med min son och gå på äventyr med honom. 26/03 minecraft till Xbox ????? 25/03 Ska lätt köpa detta! Co op - lego! ;) Jag har en PC och jag har inte spelat det, om någon undrar. 25/03 Givet att "minecraft" kloner toppar listan på mest köpta indie games så borde inte originalet sälja dåligt, klonerna är ju uppe i ett par hundra tusen sålda ex. var, de populärare av dem iaf ^^ 25/03 Det finns många orsaker till varför folk inte köper det till PC. 1. Alla vet inte vart eller hur man köper det. 2. Så vitt jag vet så kan man bara köpa Minecraft med ett kreditkort, och alla har inte ett sånt kort, så då underlättar det ju om man kan... 24/03 Och jag förstår inte poängen med färdighyvlad ost till smörgåsen. Men någon tycker säkert det är skitbra. 24/03 Det kommer att sälja multum med tanke på att det ligger en hel drös med Minecraft cloner i toppen på försäljningslistan på Xbox live Indiegames. :) Så vad kommer då effekten blir när Minecraft kommer? Ja.. det behövs ingen miniräknare för att räkna ut... 24/03 Hört talats om creative mode? Jag tycker det är kul att man har hunger. Det tvingar en till att bygga odlingsfält etc. och gör världen mer levande. Annars hade man inte byggt stängsel med kor tex. 24/03 Sätt världen på Creative mode då så försvinner allt sånt. Inte så svårt... 24/03 "Det känns"? Du och dina vänner eller? Jag har inte kört det på PC men kommer nog skaffa det om det kommer till Xbox. 24/03
Skicka en rättelse