Den digitala sport-scenen är i konstant förändring och tillväxt. Vad har du för tankar om detta?

E-Sport, eller elektronisk sport, är ett fenomen som är i konstant förändring och tillväxt. Bland annat pågår MLG Winter Champs under nuvarande helg där dedikerade gamers kämpar om prispengar i titlar som #Starcraft II: Wings of Liberty, #Halo: Reach och #Soulcalibur V. Men, det finns oerhörda mängder av evenemang världen över, spel som spelas och förmågor som slipas.

Vad tänker du om E-Sport-scenen i modern tid? Vilka spel är du mest intresserad av och har du kanske några idéer kring vad FZ borde täcka och tänka kring ämnet?

Sorry Carmack verkar mer inne på D4. 11/04 Nja, så konstig är det väl inte. Deathmatch-spel säljer bara till redan frälsta och vi är för få. 28/03 Kunde inte sagt det bättre själv :) Personligheterna i e-sporten gör väldigt mycket och är intressant att följa. 27/03 Då behöver du kolla på det. För alla som säger att "Man vet ändå nationaliteten på top 10!" så behöver ni också faktiskt ta o kolla på det. Koreanerna kanske oftast tar top 3 eller top 5 men där finns en hel "foreigners" som kan ta upp kampen. Svenska... 27/03 Problemet med E-sport just nu är att det bara är stora titlar som Starcraft 2 som kan sattsa på det. Tyvärr så tycker jag att Starcraft gameplayet är så tråkigt att jag då mycket helldre passar på det. Men om det är något spel jag gillar så kan jag defi... 27/03 Det betyder en hel del, den stora strävan efter att få spel accepterat, vad stöder den kampen bättre än E-sport egentligen? Det är riktigt roligt att kolla på, sjukt roligt om man spelar spelet själv och är inne i det. Så jäkla gött o se topp spelare... 26/03 E-sport är kanske inte lika intressant för alla men en sak är säker och det är att den växer, se bara på starcraft 2 och vad den har öppnat mångas ögon för e-sport. Själv är jag intresserad av e-sport och vill gärna att fz följer detta ämne mera efterso... 26/03 E-sport är ointressant. Det är inte ens sport. Golf är ingen sport heller, det är ett spel. Men golf är ändå mera spel än var spel är. Dom pallar ju ändå gå efter sina bollar. Hajjar ni då hur långt ner på intresse-termometern folk som tävlar i TV-spel... 26/03 Rätt intressant, men är inte alltför insatt. Har själv spelat en del turneringar i UT, QL och Bc2 men på någorlunda lokal nivå. 26/03 Har varken missat det ena eller det andra. Att se Strenx vinna 100€ i någon söndagsturnerning har lite till inget underhållningsvärde. 26/03
Skicka en rättelse