Från början tänkte sig Bioware ett fristående lagröjarspel, vilket slutade upp som flerspelarläget i Mass Effect 3. Nu kan du lägga ögonen på den fristående prototypen Mass Effect: Team Assault.

Diskussionen och skriverierna om #Mass Effect 3 är i nuläget massiva, där slutet fått en sällan skådad kritik. Men åt andra hållet har vi utläst en drös kommentarer om att flerspelarläget är bra mycket roligare än folk från början trodde. Från början var det inte tänkt att flerspelarläget skulle tillkommit, utan att det istället skulle blivit en fristående historia i FPS-stuk. Mass Effect: Team Assault hette en tidig prototyp och gameplay från idén har nu börjat cirkulera på nätet.

(Nyhetsbilden samt tre andra bilder)

Jag röstar på att framtida spel i ME-miljö (det lär väl ändå inte ta tvärslut efter ME3, eller va?) bör innehålla ett första-persons-alternativ. Första person underlättar alltid inlevelsen. Inte byta spelgenre, bara perspektiv. FP-action-RPG kanske inte... 27/03 Ser skittråkigt ut. 26/03 FPS utvecklades väldigt snabbt på väldigt kort tid fram tills nu då alla börjar göra CoD-kloner. 26/03 Jag tycker det är viktigt att vapnen ser coola ut men det gör dom inte här. De ser bara märkliga ut på ett fult sätt. 26/03 Så har det varit sedan spelets födelse. Alla lånar någonting av andra. Inte sagt att resultatet måste bli dåligt då dom flesta tillför något nytt. Så väntar man sig att varje spel ska vara ett unikum eller introducera något fantastiskt som aldrig gjorts... 26/03 Såg ut som en mod till halo :P 26/03 Det är väl ändå inte så konsigt att folk börjar och tröttna??? Herregud spelutvecklarna/utgivarna följer ju bara standard mallen för "FPS" som görs. Är väl inte så konstigt att folk vill ha lite nytänk? Det är ju så fantasilöst och bara gjort för att... 26/03 Ja, det dröjde ju inte länge innan jag kom på att det var en UT3 mod. 26/03 EA gör en ny Starwars Battlefront istället. 26/03 Såg ganska mainstream ut,, Som Xector sa, det finns nog med FPS ute redan. Ska man göra ett FPS idag så ska det banne mig vara jävligt iögonfallande och ha något nytt att komma med, annars blir i alla fall min reaktion "meh" *gäsp* 26/03
Skicka en rättelse