En ny trailer från det norskutvecklade MMO:t The Secret World visar "freeform progression" – friheten att bli precis vad du vill.

Alla färdigheter i #The Secret World går att kombinera hur som helst för att få en kombination som passar just dig. Det visar en ny trailer från #Funcoms senaste MMO.

Det finns alltså inga karaktärsklasser och ingen begränsning för färdigheter eller utrustning. Du kan spela precis hur du vill med vilken karaktär som helst. Färdigheter ska också gå att bytas ut när som helst.

Låter det intressant? Få då en mer utförlig beskrivning av systemet genom att kolla på trailern nedan.

[video=11159]

Hoppas att det här blir bra... annars blir det väl D3 för hela slanten under den närmsta överskådliga tiden. Häxdoktor hade jag nog tänkt mig, hela, debuffa närstrid för självförsvar. 27/03 Faktiskt det enda mmo spelet jag kan tänka mig att lira, är så less på alla kloner,alver och pilbågar. Föjt detta spel 4 år nu är kul att man snart får testa det, hoppas det blir lyckat.. om inte för min skull men då för Funcom. 26/03 Uscha, tror inte detta blir något bra tyvärr. Bra idéer kanske men det räcker nog tyvärr inte. 26/03 tycker spelet verkar lite snuskigt, i gameplay videon de visade upp senast så moddade de sin "Hammer" till "penetrating dmg" och anföll npcer bakifrån.. 26/03 Secret World verkar lustigt nog vara ett spel där jag är mer intresserad av själva världen än spelandet i sig. Lovecraft-stuket ger mig otrolig mersmak, men dessvärre så lär det inte funka på min nu 3 år gamla laptop (den började inte sin bana som ett... 26/03 Age of conan såg ju oxå intressant ut.... 26/03 mmh, lite som i guild wars, där hade man ju till och med skills som va exakt likadana förutom namnet och själva bilden :P och där va de ju alltid "speciella" builds som alla körde med.... men vi får väll se, kanske kan bli najs endå :) 26/03 500 skills, och jag är ytterst tveksam till att ens hälften av dem kommer ha någon signifikans efter en veckas spelande. Det kommer finnas ett par builds som är bättre och dem kommer folk spela med .. Meeen jag kan ha fel, det ser helt klart intressant... 26/03 Tack för påpekandet! Det är fixat nu. :) Länken går till vår förhandstitt. 26/03 Kan väl bli riktigt grymt! Ända mmo spel som ser ut som nutid? 26/03
Skicka en rättelse