Mindre än en vecka kvar för Christian Allen att samla in pengar till sin "tänka först"- tillika hardcore-pangare, och det är upp till dig om det blir av. Missa inte den intressanta marknadsföringsrullen.

Det diskuteras inte sällan om att "alla förstapersonspangare är i princip likadana fast i olika nyanser av brunt". Call of Duty-generationen av pangare ligger till grund för låt oss säga relativt mycket, utan att lägga vidare värderingar i det. I början av mars lät vi rapportera att #Halo- och Ghost Recon-veteranen Christian Allen dragit igång ett kickstarter-projekt för ett hardcore-fps. Nu är det bara sex dagar kvar, med en uppnådd insamling på endast 74 000 dollar av 200 000 uppgett behövda. För att försöka få dig att tänka till en extra gång har Christian lagt upp en ny film på projektsajten där han spelar kidnappad av... ja, någon.

Projektet heter sedermera Takedown, och du bör spana in filmen alternativt läsa vidare på Kickstarter-sajten. Är det något du vill lägga dina mer eller mindre surt förvärvade slantar på?

Men seriöst, tror du själv att de gör det eller? Teamet består av ett antal veteraner och detta låter verkligen lovande. Ger dem ~500 utan tvekan, kan vi få till detta och få en förändring i spelindustrin då är det värt varenda litet jävla öre. Vem vill... 28/03 Läs på lite om hur det funkar, det är inte bara till att starta ett projekt och tro att det inte kommer finnas konsekvenser om man bara tar pengarna och drar men även om så sker så kommer jag inte ångra mitt beslut. Ja det kan mycket väl hända att de... 28/03 Det är en investering, fine, det kan gå åt skogen eller bli skitkasst. MEN, varför? VARFÖR tycker du att det är så (inte bara att det är så)? Tillbaka in i skogen med dig TROLL. 28/03 Varje peng man skänker bort och ger bort kommer aldrig fram. Så är det i alla fall. 28/03 Vem har sårat dig så och gett dig sådana trust issues? Men allvarligt talat, vad får dig att vara så omotiverat kritisk? 28/03 Vi får väl se när dom tar pengarna själva och röker på. Då blir det tyst på er. 28/03 ... Verkligen? Tror du det på riktigt...? Om man ska lura folk av pengar så finns det BETYDLIGT bättre sätt att göra det på... 28/03 Den som lever får se, men håller med om utgivar-grejen du säger. Men det är ju mer och mer folk som vill nyttja detta sätt att finansiera...och allt som glimmar är inte guld. Man köper grisen i säcken lite grann, samtidigt är man rikitigt sugen på en... 28/03 Får allt vara värt att sponsra detta. Kan bli hur bra som helst :) 28/03 Det tråkiga är att dagens FPS gör så att alla verkar tro att det finns en uppsjö av den här typen av spel när sanningen är att senast ett sådant här spel släpptes var för flera år sedan. Jag har själv längtat efter ett sådant här spel och när jag läste... 28/03
Skicka en rättelse