Infinity Wards ansikte utåt lämnar studion efter sex år, framtidsplanerna ännu inte kända.

Robert Bowling, tongivande namn och creative strategist för Call of Duty-serien, har lämnat sin tjänst hos #Infinity Ward. Det berättar han via Twitter utan att närmare redogöra för orsaken.

– I dag avslutar jag min tjänst som creative strategist för Call of Duty, som ledare för Infinity Ward och som anställd hos #Activision.

Bowling har haft sin förra tjänst i nära sex års tid. Därmed var han inte inblandad i massavhoppet från Infinity Ward för två år sedan, då grundarna och en stor del av personalstyrkan lämnade studion efter bråk med #Activision. Och av @infinityward att döma råder ingen osämja:

– Vi önskar Robert lycka till. Tack för allt.

Ja, det är helt sjukt vad de förstörde spelserien genom att inrikta sig på konsolmarknaden. Nåväl, det visar vad folk tycker om tävlingsvänliga spel (det gör de inte alltså). :/ 30/03 Jag med faktiskt, black ops till PC, var ju ett skämt i början, med sjukt mycket buggar, glitchar och fryslagg.. men spelet vart bara bättre och bättre ju mer dom patchade det, Treyarch vet iallafall hur man balancerar vapen, perks och killstreaks. Hopp... 28/03 Skönt, då slipper man den lögnaren. 27/03 Det som "hände" CoD var att det tjänade stora pengar, så mycket pengar att folk gjorde på sig i sin iver att tjäna mer vilket tummade på kvalitén. Andra har försökt att apa efter, men det funkar inte så lätt. Jag ser framemot TreyArchs "Black Ops II". 27/03 Kommer sakna Robert. Hans tomma, glansartade blick har blivit något av en symbol för en serie gone south. Jag menar fan, alla snackar om hur kass Mw2 var osv, men det e klart, ska du komma in efter den framgången dom hade med Cod4 och överträffa dig sjä... 27/03 Han vakna väl äntligen upp med ett samvete. Såg vad COD har blivit för skit. Att dess glansdagar och ärofyllda dagar är långt förbi. 27/03 Det gamla cod spelen var äkta pc lir , skill och competetiva i multiplayer med en hel del e-sport m.m going for it. Efter 4an vart det bara total kalabalik , alla pc exklusiva grejer så som inställningar, tools, konsollen, öppna server filer och dediker... 27/03 Det där håller jag HELT med om. Hela idén med death streaks är åt helvete till att börja med, sen att de gör vissa av dem till "lethal" är ännu värre. T ex Juiced fungerar bra, men Final Stand och Dead Mans Hand är riktigt dåliga. Men om man följer Robe... 27/03 Grattis till Robert! :D 27/03 Perfekt exempel på att han borde skämmas: http://www.youtube.com/watch?v=qUX8aUHxNxA&feature=my_liked_videos&list=LLE4jWBrnUyGVGgminuoRxHA 27/03
Skicka en rättelse