Den senaste patchen gör det möjligt för Battlefield 3-nybörjare att betala för "genvägar" som låser upp alla prylar till de spelbara klasserna och fordonen.

I den senaste #Battlefield 3-patchen (ute nu till PS3, lanseras snart till pc och Xbox 360) lanseras en ny feature som gör det möjligt för nytillkomna Battlefield 3-spelare att betala för "genvägar" som automatiskt låser upp alla prylar till de fyra spelbara klasserna och fordonen.

Initiativet, enligt svenska #Dice, kommer för att ge nybörjarna en möjlighet att komma ikapp veteranerna online. Vilket låter konstigt, en högst personlig reflektion är att nya Battlefield 3-köpare kanske istället snarare borde koncentrera sig på att faktiskt spela och öva.

Hur som helst.

10 olika föremål går nu att köpa sig till för den som inte vill låsa upp dem den traditionella vägen. Dice släpper också de tre nedanstående samlingspaketen.

  • Kit Shortcut Bundle – Låser omedelbart upp alla föremål unika för de fyra spelbara klasserna

  • Vehicle Shortcut Bundle – Låser omedelbart upp alla föremål för alla fordon

  • The Ultimate Bundle – Låser omedelbart upp alla föremål från alla andra tillgängliga genvägspaket

– Om du verkligen skulle vilja få lite mer tid i luften men vill utrusta dig med de där AA-missilerna direkt så är det här något för dig, förklarar Dice.

Kommer du att använda dig av de olika genvägspaketen för att bli mer framgångsrik i Battlefield 3-spelandet?

Fotnot: Bilden kommer från ett Youtube-klipp från skarpsynte Fruitshaped.

Skicka en rättelse