Ginger-kidsen anfaller i co-op-plattformaren South Park: Tenorman's Revenge!

Xbox Live-exklusiva co-op-plattformaren #South Park: Tenorman's Revenge släpps på fredag. Ifall du antar utmaningen väntar dig ett episkt äventyr med pojkarna Stan, Kyle, Cartman och Kenny som behöver stå emot en invaderande ginger-robotarmé från framtiden, samt återfinna Cartmans stulna hårddisk. Episkt.

För kodknackandet står #War of the Worlds-studion #Ocean Interactive, och du får möjligheten att hoppa och skutta dig igenom 20-talet banor som tar dig på en resa över både tid och rum. FZ:s Fredrik Eriksson speltestade nyligen en förhandsversion och berättar mer om sina intryck här.

Jag älskade det spelet när jag var liten, om vi tänker på samma. Hade det på dator, men det hängde sig var 15e minut, så man var tvungen att spela fort som fan om man ville komma vidare, haha. 28/03 Det här hade ju varit awesome nyheter om de ankommit i slutet på -90 talet ? känns så fruktansvärt urvattnat och sunkigt idag så man vet inte om man ska skratta eller gråta. säkert skithäftigt för någon som inte hänger med i svängarna 28/03 Som sagt är detta inte det "South park The game" som skaparna är med själva och skapar och som ska vara ett RPG och är utvecklat av obisidian. 28/03 "Haha, jag gick på en ordentlig nit när jag köpte ett South Park-FPS till Nintendo 64. Det var verkligen helt värdelöst, har sällan blivit så besviken på ett spelköp. Men det var på den tiden när man var ung och oförståndig" Känner igen det där allt för... 28/03 Haha, jag gick på en ordentlig nit när jag köpte ett South Park-FPS till Nintendo 64. Det var verkligen helt värdelöst, har sällan blivit så besviken på ett spelköp. Men det var på den tiden när man var ung och oförståndig. (well, ännu värre än idag ivf... 28/03 Det kanske har South Park-licens, uppenbart :), men efter War of the Worlds så har jag inge större förtroende för dom. Spelet i sig kanske inte blir mer officiellt rent namnmässigt, men om skaparna är involverad i utvecklingen så kan man ju räkna med... 28/03 Haha, I don't know about that. Oavsett hur du känner inför spelet eller ej så är det per definition officiellt eftersom det har South Park-licensen. Sen kan man tycka vad man vill om titeln ifråga. Ett spel blir inte mer officiellt bara för att ursprung... 28/03 South Park: The Game, knäppis :P Minns jag inte helt fel så var det till och med självaste Matt och Trey som uppsökte Obsidian, och har vad jag uppfattat det som jobbat väldigt nära Obsidian för att se till så det verkligen blir South Park :) Det här... 28/03 Va? Spelet är i allra högsta grad officiellt... eller hur menar du nu? :) 27/03 Kan ju vara värt att tillägga att detta inte är de officiella spelet som ska släppas nu i sommar :) 27/03
Skicka en rättelse