Slutet av Asura's Wrath tog inte emot med öppna armar. Nu släpper Capcom ett nytt "riktigt" slut, men det kommer kosta för spelarna.

Fansen blev arga (bilden) på slutet av #Asura's Wrath. Tack vare de starka reaktionerna har #Capcom nu valt att släppa det "sanna slutet" som dlc. Den 24 april släpps paketet och inkluderar fyra nya kapitel – men det kommer kosta. Strax under 50-lappen ser priset ut att landa på.

Och fansen blir antagligen arga på nytt.

Tror ni att vi kommer att få se ungefär samma modell efter ilskan mot #Mass Effect 3-slutet? Och är det en rimlig metod?

Det här var planerat, de skulle aldrig lägga ner mer pengar på det här spelet som sålt så pass dåligt för att ge de få fans som köpt det ett nytt slut. PLUS, att de skickar med en 10m lång anime och det är ju inte heller nåt som man fixar ihop på en kva... 31/03 Det finns ju ett slut, men folk vill ha ett annat. 30/03 Är det jag som misstolkar med att de ger en ofulländad berättelse och säljer slutet separat? Tänk dig som om Sagan om Ringen slutar precis innan Sam släpar Frodo in i berget, biobesökarna får sedan köpa slutet på en DVD-skiva när de går ut ifrån salonge... 30/03 Är detta ett nytt markandsförings trick? Gör ett skit dåligt slut i standard produkten, skapa det slutet som var tänkt att vara med och sälj det till spelaren för 50kr extra.... Känns ju nästan som att man inom en snar framtid kommer vara oerhört glad... 29/03 alla spelutvecklare har blivit giriga, dem vill bara få en profit så man släpper halvklart spel sen släpper 200 dlc för att göra resten av spelet, snart börjar dem väl med betala för patcher 29/03 Så efter att man har klarat slutet som inte var det riktiga slutet för att låsa upp det riktiga slutet som visade sig inte vara slutet istället kommer det som dlc som är det riktiga slutet. Många slut man måste klara för att kunna se slutet :D 28/03 Det är inte alls samma sak. Man får bearnaise, men den är inte tillräckligt bra så man drar till närmaste butik o köper en annan som du sen får betala för :) 28/03 Det är trevligt att ni skriver en upprörd nyhet om det här och inte om hur BioWare gör exakt samma sak... 28/03 Det är som att beställa klyfpotatis med fläskfilé och kocken glömde medvetet att ha på bearnaisesåsen. Därefter så ursäktar han sig så hemskt mycket och ber dig betala 20 spänn för att få en klick bearnaise på tallriken. 28/03 Vad snällt av Crapcom! 28/03
Skicka en rättelse