Ngmoco Stockholm-chefen Ben Cousins säger att det inom bara ett par år kommer finnas free-to-play-spel av samma massiva skala som jätterollspelet Skyrim.

Ngmoco Stockolm-chefen Ben Cousins säger att han är övertygad om att vi inom bara ett par år kommer få se free-to-play-titlar av samma massiva skala som #Bethesdas jätterollspel #Skyrim. Han menar att den typen av singelspel "faktiskt är en av de enklaste att utveckla som free-to-play-modell".

– Jag tror att singleplayer blir nästa grej som löses inom ramen för freemium-monetarisering. Och jag pratar om traditionell, story-baserad, skriptad, linjär och ickelinjär singleplayer som den vi ser på konsoler. Jag är helt 100 procent övertygad – jag skulle slå vad om stora mängder pengar – om att vi kommer att, inom de närmsta åren, få en free-to-play-motsvarighet till Skyrim. Ett spel som Skyrim, där du kan erhålla färdigheter och utrustning över tid, som du kan spela i hundratals timmar, är faktiskt ett av de enklaste spelen att utveckla som free-to-play-modell. Det skulle bli en stor hit, säger Ngmoco Stockholm-chefen Ben Cousins.

Tror du att han har rätt, och tror du att ett free-to-play-spel i samma skala som Skyrim faktiskt skulle kunna göras utan att spelarna behöver betala för att börja spela?

Skicka en rättelse