Spelföretaget kommer inte att satsa pengar på att optimera spelets kontroller till mus och tangentbord.

#Assassin's Creed 3 ska helst spelas med handkontroll, även på pc. Det säger spelets creative director Alex Hutchinson i en intervju med Gamespy. Han avslöjar att #Ubisoft inte kommer att satsa på tangentbord och mus.

– Vi stödjer definitivt pc. Vi älskar pc, men jag tror att spelet bör spelas med en handkontroll på pc. Vi kommer inte att investera stora pengar i mus och tangentbord. Så om du vill spela på pc och spela Assassin's Creed får du helt enkelt ha en handkontroll.

Vad tycker du om beslutet att inte satsa på mus och tangentbord?

Sry, då blir det inget köp helr. 02/04 Det finns en anledning till att man väljer spel till PC.......att man kan spela med tangentbord och mus. Hade jag velat spela med en handkontroll så hade jag valt en helt annan plattform! Hey Ubisoft.........ett tips! Skrota PC versionen så blir investe... 31/03 Halvstjärtade kontroller är det enda problemet jag har med konsollportningar till PC. Nu har ju dock det varit branschstandard rätt länge så man har hunnit lära sig vilka företag man kan lita på. 31/03 k 31/03 Håller med dig! angående det lama i att ladda ner ursäkten. Men har ett hemma special PC bygge för 45 papp och tycker det suger hårt att ge ut ett spel till en plattform som de inte har stöd för standard styrdonen utan rekommenderar användaren att skaff... 31/03 Ni som kör den här "inte så konstigt att folk laddar ner" - prylen... blir spelkontrollen till PC bättre för att ni snor hem spelet illegalt? Är det ett brott mot era mänskliga rättigheter att Ubisoft säger att ni ska lägga till en handkontroll till era... 31/03 Vissa spel ska helt enkelt baa spelas med handkontroll för bästa känsla..det är min åsikt iallafall. 31/03 " Vi stödjer definitivt pc. Vi älskar pc, men jag tror att spelet bör spelas med en handkontroll på pc" Kan det bli mer skitsnack än så här? 31/03 Vad som får en att undra är om man släpper ett spel till en viss typ av plattform är det konstigt att inte ha stöd för den plattformens vanligaste styrdon? OK att tex 360 kontroll funkar men personligen gillat jag inte den typ av kontroll i mina spel.... 31/03 Idiotiskt val, jag spelade Brotherhood och Revelations på pc och tyckte kontrollerna var riktigt sköna -_- 30/03
Skicka en rättelse