En enstaka kula kan förändra hela historien – har du cojones nog att ge Hitler en smack i skallen?

FZ har tidigare avslöjat att #Sniper Elite V2 erbjuder ett exklusivt skjuta-Hitler-i-skallen-uppdrag åt de som förbokar deras lovande krypskyttesmyg. Nu har vi fått in en helt ny trailer som visar uppdraget i lite mer bildlig form – har du de cojones som krävs för att sätta en kula i Hitlers mustiga mustasch?

[video=11198]

Läs mer om extrauppdraget "Assassinate the Führer" här! Utvecklarna #Rebellion Games själva har blivit en smula förvånade över uppståndelsen som blivit, de frågar sig hur det kan vara kontroversiellt att skjuta Hitler.

Sniper Elite V2 släpps den 4 maj till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

Sluta.. bara sluta. FZ trollar er alla så stenhårt med dessa aftonbladet artiklar. 02/04 Auschwitz var ett förintelseläger, Gulaglägren var arbetsläger precis som Storsien. Skillnaden är omfattningen och läget. Syftet var inte att döda människor, och dödstalen var som sagt väldigt låga (förutom möjligen under andra världskriget då det var... 02/04 Trams, Rebellion är för övrigt värdelösa, de vill bara ha uppmärksamhet genom sådana här desperata försök till rubriker. FZ borde inte rapportera om detta överhuvudtaget. Tag bort nyheten. 02/04 Tobak har dödat fler människor, ändå säljs det av "mördare" varje dag i vår närbutik. Var drar man linjen? 02/04 Rätt sjukt att du jämför Storsien med Gulag. Min farfar satt i Gulag och hans upplevelser där var lika illa som alla människor upplevde i Auschwitz. I storsien satt det knappt 400 människor och där fick man mat/sjukvård medans man svalt eller torterades... 01/04 Du menar då Franklin Roosevelt med tänka på att detta spel verkar utspela sig som alla andra under andra världskriget? Intressant tänkande... 01/04 Hade varit roligare att döda USAs president . 01/04 Precis som Kennedy mfl hade ihjäl 2 miljoner i Vietnam. Eller varför inte 500 000 i Sydkorea, någon miljon i Indonesien etc etc. Det spelar ingen roll hur många som dör utan vem och varför. Hellre 10 döda slavägare än en död slav, en slav blir inte fri... 01/04 Det är det också, för dem, fast jag tror det snarare handlar om att lägga ägg. Sedan kan du använda samma liknelse för i princip vad som helst med majoritetsval, inklusive våra riksdagsval. De flesta som levt/"förtryckts" under Stalin tycker Stalin var... 01/04 SWEET! :D 01/04
Skicka en rättelse