Det tidlösa rollspelsäventyret är nu bekräftat för tre plattformar: pc, Ipad och Mac.

Hur vill du spela nyversionen av klassiska rollspelsäventyret #Baldur's Gate? På din gråa gamla Windows-burk, i hammocken via Ipad eller kanske på din tuffa designerdator från #Apple? Well, nu när Baldur's Gate: Enhanced Edition avslöjats även för Mac-ägarna så är möjligheterna kanske inte direkt oändliga, men de är åtminstone tre.

– Enhanced Edition kommer inkludera ett antal Mac OS X-specifika features, som widescreen och Icloud-stöd, säger utvecklarna Overhaul Games på den officiella hemsidan.

Baldur's Gate: Enhanced Edition släpps i sommar och erbjuder nytt material i form av en helt ny gruppmedlem och nya äventyr. För att spela Mac-versionen krävs att du kör Snow Leopard-versionen 10.6.6 eller nyare.

Ursprungligen släpptes Baldur's Gate 1998 exklusivt för Windows, och det anses ofta som ett av de spel som mer eller mindre på egen hand återupplivade den tynande pc-rollspelsgenren. Uppföljaren #Baldur's Gate II: Shadows of Amn anses av många som det bästa datorrollspelet någonsin.

Orkar inte riktigt ordbajsa med dig längre. När jag öppnade tråden ser jag flera positiva kommentarer följt av ditt, till synes helt oprovocerade, bittra negg. Jag svarade dig för att jag störde mig lite på påhoppen, oavsett vem de riktades till. Det... 02/04 Står helt klart att du är PcKaffes lilla bitch också :) En bitch till en bitch. Patetiskt, men samtidigt humoristiskt. 02/04 Nope^^ 02/04 Nej, det står helt klart nu att du bara är bitter på PcKaffe. Vad sägs om att följa dina egna råd och spy ur dig gallan på något annat forum istället? Eller kanske prata med någon om dina problem. 02/04 Jo, jag har läst vad du har skrivit och jag tar inte åt mig ett dugg iom att det kommer från en dryg jävla loser som spyr ur sig en massa bullshit. Håll dig på Helgons forum istället där du hör hemma, som sagt, med dom andra praktrövhålen. 02/04 :) Läs näst sista raden i mitt förra inlägg till dig. Det sagt så, ha så kul med dina subjektiva åsikter om vart jag hör hemma, vad jag gör med FZ eller varför man ska äga en iPad. 02/04 Jag ger upp. Du är antagligen PcKaffes lilla pojkvän eller helt förståndshandikappad. När har jag attackerat ipad? Typ aldrig. Äger både mac och pc och använder båda inom arbetet så jag vet precis vad som är bra och dåligt med en ipad och min poäng var... 01/04 Tror viss han sa att han typ skulle köpa en iPad för BG. Sedan sa han att han tyckte en iPad var jäkligt trevlig till att läsa serier med. Du verkar vara väldigt bitter gentemot PcKaffe, eller iPad...eller kanske både och? Som det ser ut just nu så är... 01/04 Kan inte du hålla dig med dom andra superjonen på helgon där du hör hemma istället? Måste du förpesta FZ också? Du uttröck dig som att en ipad vore det bästa man kunde köpa om man gillar serietidningar och att det skulle vara den bästa anledningen att... 01/04 u jelly bro? 01/04
Skicka en rättelse