Massiv onlinepangare i Sonys regi. Kommer det bära eller brista? Vårt filmarkiv har blivit med alpha som låter dig bilda en egen uppfattning.

#Sony har sökt betatestare till #Planetside 2 sedan juletider förra året. Alltjämt har ett gäng tappra testare lekt för fullt i alpha-utgåvan av liret, och filmmoment från detta har dykt in i vårt arkiv. Det är storskalig action där mängder av människor med drivor av vapen och fordon gör varandra mer eller mindre irriterade.

[video=11207]

Du kan fortfarande ansöka till betan, om du vågar trycka dig in på spelets hemsida. Och om du vill. Vilja är en ingrediens som sällan går att undfly när man vill få något uträttat.

Kan nog bli sjukt kul . Ettan var jävligt kul när det var mycket folk online så jag hoppas de inte blir en massa problem som med så många andra onlinespel. 01/04 Antar att det bara är jag då, som tycker att det är likt Crysis, hursomhelst så är ju inte det något dåligt direkt. Får se hur Planetside 2 blir i slutändan. 01/04 Ge mig beta access!!! 01/04 Att ett spel har likheter med crysis säger förstås inte så mycket. Det blir inte så mycket mer strömlinjeformat än crysis, både i gameplay och art. Men jag tycker inte att Planetside har så mycket likheter med crysis att jag skulle uppmärksamma det, tha... 01/04 Haha ellerhur! och kanske att man kan göra sig osynlig då Annars finns det inte mycket likheter. 01/04 "Crysis-skuttet" är något som fanns med i Planetside redan för 10 år sen, (Vanu sovereignity har jetpacks), faktum är att det mesta kommer från Planetside såvitt jag kan se fast med bra mycket snyggare och detaljrikare grafik. 01/04 Jag ser fram emot det här. :) Planetsides storskaliga taktiska lagspel är helt unikt och det är ett spel där man faktiskt kunde kasta sig rakt in i striderna utan att vara en viss level eller ha speciell utrustning så F2P passar nog bra för spelet. Erfa... 01/04 Kika typ vid 00:52 i klippet, HUDen, "Bobbing" effekten, Vapnet.... Alltså, ju mer jag kikar på gameplay klipp ifrån de olika Crysis titlarna så känner jag ganska stora likheter i hur Tanksen för sig... till och med flygplanet påminner om helikopterns... 01/04 Huh, okej jag kanske hittar på då. Hade för mig att de nämnde CryEngine för länge sedan, och det ser faktiskt väldigt likt ut CryEngine, förutom explosionerna möjligtvis. 01/04 De är båda shooters i någon form, där slutar likheterna ... Planetside är INTE Krajsis 01/04
Skicka en rättelse