Blu-ray och Kinect 2.0 sägs vara inbyggt enligt det senaste ryktet om Microsofts kommande.

Nästa Xbox kräver en ständig internetuppkoppling som ett led i att moverka begagnathandeln, enligt ett färskt rykte. Blu-ray och Kinect 2.0 sägs vara inbyggt, och maskinen får två GPU:s.

De båda grafikkorten sägs jobba separat från varandra och ha en prestanda jämförbar med AMD:s 7000-serie. Processorn får fyra eller sex kärnor, och bland dessa är en dedikerad åt Kinect medan en annan används för att driva operativsystemet.

I dagsläget är detta bara rykten så TA DET LUGNT och tappa inte förståndet i bakfickan, för då kan du lätt bli biten i röven.

"De båda grafikkorten sägs jobba separat från varandra och ha en prestanda jämförbar med AMD:s 7000-serie." Vilken del av 7000-serien? Den innehåller ju både det ena och det andra... 03/04 Har PCn i vardagsrummet inkopplat på både tv och hemmabio , Så vad är skillnaden till en konsoll mer än spelutbuden att kunna köra flera med kontroller ? , Men nu bodde man oxo i en 2a , Hade man villa kanske man skulle ha ett spel rum , eller !? , Svår... 03/04 Kom ihåg att antal sålda spel till PC ökar och ökar hela tiden, tror vi var uppe 20-30% mer försäljning 2011 än 2010, tror det såldes ungefär 1 miljard spel till PC under 2011.. eller om det var 100 miljoner, i dont know C: 03/04 liten pojke njaaa där har du fel, använder både konsol/pc, jag tro detta är helt möjligt i framtiden om både PS3 och Xbox kräver internetuppkoppling så kommer det slå tillbaka på pcn. 03/04 ja då, använder själv en htpc för film...fast för party spel..vet ifään om det funka så bra 03/04 Du tror verkligen pc kommer slås ut pga en liten konsoll? antingen är du en liten konsoll pojke som endast tycker alla spel ska finnas till xbox, och ps och inget till pc. Eller är du bara en som tror du har rätt i det du skriver / säger. Tänk om ett... 03/04 Vuxna människor kopplar in en PC där de vill ha den, även i vardagsrummet. PC passar utmärkt till sociala tillfällen. 03/04 konstant uppkoppling tror jag är rent bullshit. Vore att skjuta sig själva i foten... inte bara en gång utan tömma hela magasinet. Kan inte föreställa mig att dom skulle vara redo att dumpa en sådan stor andel av kundkretsen. Inbyggd kinect låter jävlig... 03/04 Jahapp, då blire fokusera sig på PCn igen då, had a good run på de andra platforms dock...*shrug* 03/04 varför skulle microsoft behöva betala royalties till sony för att använda en bluerayspelare i en xbox? om microsoft ska använda blueray i nästa konsol så vänder dom sig nog inte till sony, utan till panasonic lr ngt annat företag som tillverkar blueray... 03/04
Skicka en rättelse