Maskprinsen Andy Davidson säger hej hej och återvänder till sin tron av jord efter 14 år av andra äventyr.

Häromdagen rapporterade vi att #Team 17 slipar på ännu en Worms-titel, #Worms Revolution, men det var inte deras enda överraskning då det nu är röjt att seriens grundare Andy Davidson återvänder för att uppfylla alla drömmar han lämnade ofullbordade för 14 år sedan.

– När jag lämnade Team 17 kändes det som att jag inte avslutat vad jag skulle velat, men på grund av professionella anledningar visste jag att jag behövde dra mig ur bilden. Jag återvänder för att råda bot på det kreativa kliandet som har stört mig de senaste fjorton åren. Det är skönt att vara tillbaka hos Team 17, det är som om det har varit en revolution i själva studion – det är ett riktigt skönt kreativt flow häromkring, säger Andy ut i etern.

Borta på spelforumet Neogaf röjer även användaren DECK'ARD att det faktiskt är han som är Andy, och att han ser det som sin möjlighet att införliva allt som inte blev av från början. Med det sagt fick han inte göra #Worms Armageddon inte det spel han hade tänkt sig, vilket var en anledning till att han lämnade studion. Han utvecklar även hur det hela började, hur han satt med sin lilla miniräknare och började skapa ett artillerispel som sedan växte till spelserien som du möjligtvis känner till.

Att Revolutions skulle kunna gå tillbaka mer till rötterna är svårt att föreställa sig. Vi håller tummarna.

Skicka en rättelse