För 3200 MS-poäng låser du upp precis alla 119 vapen, föremål och uppgraderingar så att du slipper spela Battlefield 3 på egen hand.

FZ har ikväll sammanställt den Ultimata Guiden™ för hur man låser upp allt och blir bäst i #Dice hyllade actionpangare #Battlefield 3. Allt du behöver är en plånbok utrustad med sköna cash, så du kan tjacka 3200 snabba Microsoft-poäng för den kompletta Battlefield-upplevelsen.

Dessa paket behöver du:

  • Ground vehicle shortcut: 800 Points

  • Kit shortcut bundle: 2000 Points

  • Assault kit shortcut: 560 Points

  • Support kit shortcut: 560 Points

  • Recon kit shortcut: 560 Points

  • Air vehicle shortcut: 800 Points

  • Co-op weapons shortcut: 400 Points

  • Engineer kit shortcut: 800 Points

  • Vehicle shortcut bundle: 1440 Points

  • Ultimate shortcut bundle (all weapons, items and upgrades): 3200 Points

När du köpt alla dessa paket (kostar motsvarande 265 kronor i riktiga slantar) så har du uppnått allt som går i Battlefield 3. Du har låst upp alla 119 vapen, föremål och uppgraderingar utan att ens behöva slösa en minut på spelet, så nu får du mer tid över att spela dina andra spel.

Tidigare idag släpptes den senaste patchen till Xbox 360-versionen av Battlefield 3.

Hade jag inte redan låst upp så mycket så hade jag köpt det här direkt, jag hatar att behöva nöta fram utrustning. Nä tack, ge mig den roliga bössan och den roliga utrustningen direkt så hade jag inte redan varit less på mycket av spelet när jag väl lås... 10/04 Hahaha, detta är så sjukt. Snacka om att EA sabbar allt dem rör vid, BF serien blir P2W. 06/04 Finns dom som arbetar och kanske kan spela 1-2 timmar i veckan. Klart att dessa ska få lite valmöjligheter. Bra sätt! 05/04 Matcher osv. körs på unranked servrar där allting är upplåst. Så tävlingsmässigt spelar det ingen roll ;) 05/04 Jag tycker att det är värre att man har sådana här upplåsbara saker till att börja med i tävlingsinriktade FPS än att de tar betalt för att folk ska då slippa skiten. 05/04 Varför lägga dyrbar tid på spel när både kan fuska och tanka hem dem? Det är den nya tanken bakom spelfabrikation, räcker att titta på alla förbannade appar och sk ingameköp Likaså med BF3 och deras MS points och unlocks, så varför skall man slita när... 05/04 Ja, och jag vill ha en miljon i månaden utan att göra någonting, men allt ska inte vara instant gratification, att låsa upp alla vapen låter dig också inse fördelar och nackdelar med alla vapen och gadgets, du vet när en Soflam behövs, för du har låst... 04/04 Orka gråta över att folk som inte vill köra MMO-grind i ett FPS kan låsa upp allting. Det gör dom inte till bättre spelare. Som vanligt, om du inte gillar det; köp det inte. 04/04 Man undrar ju verkligen om du tänk igenom ditt inlägg? 1. Blir spelet bättre om man märker de som har lite spel tid o vill bara spela på samma vilkor som de som kan lägga enormt mycket tid på BF3. 2. Snudd på "hets mot folk grupp" om man ska hänga ut... 04/04 Jo man undrar vad i h... Men det kan vara Canada dice som styr detta o de blir aldrig lika bra som swed dice. Sedan har man sålt in sig så har man nog inte så mycket talan när räknenissarna sagt sitt. För utdelning är viktigare än hög kvalitet på något... 04/04
Skicka en rättelse