Två oberoende källor avslöjar att Nintendos nya konsol inte ens kan hålla jämna steg med dagens Xbox 360 och Playstation 3.

När några spelutvecklare (under krav om anonymitet) uttalar sig om den tekniska prestandan i #Nintendos kommande Wii U så tycks de inte vara särdeles imponerade. Maskinen sägs inte ens kunna hålla jämna steg med dagens Xbox 360 och Playstation 3, är det hårda omdömet.

– Nej, den är inte på samma nivå som PS3 eller 360. Grafiken är helt enkelt inte tillräckligt bra, säger en av källorna till Gamesindustry.

– Den producerar inte lika bra grafik som PS3 eller 360. Det finns inte lika många shaders, den är inte lika kapabel. Visst, några saker är bättre, men främst som ett resultat av att konsolen bygger på en mer modern design. Men rent allmänt så kan helt enkelt inte Wii U hålla jämna steg, säger en annan källa.

Wii U släpps innan årsslutet. FZ vill påminna om att detta bara är ett rykte, så TA DET LUGNT. Om det får dig att må bättre så kan du intala dig själv att dessa anonyma källor är förklädda Sony- och Microsoft-ninjor som trollar runt. Visst har det även sedan tidigare förekommit rykten kring att Wii U inte är något jättekliv framåt rent tekniskt, men FZ tippar på att konsolen åtminstone bör kunna tackla dagens generation.

Vi lär antagligen få reda på mer kring Wii U:s tekniska prestanda vid E3 i sommar. Du har väl inte missat att konsolens släppdatum kan vara läckt?

På bild: Nintendos legendariska pr-man Reggie Fils-Aime, som numera är storchef på Nintendo of America. Men vi glömmer aldrig E3 2004!

jag förstår mig inte på folk. nintendo gamecube hade den bästa grafiken för sin tid men sålde minst & PS3 har bäst grafik nu men ändå är wii den mest sålda konsolen nu med sämst grafik wtf (jag måste erkänna att nintendo är väldigt upfinings rika & det... 25/06 jag förstår mig inte på folk. nintendo gamecube hade den bästa grafiken för sin tid men sålde minst & PS3 har bäst grafik nu men ändå är wii den mest sålda konsolen nu med sämst grafik wtf 25/06 Sluta hacka på varandra nu :) 16/04 Gör så men det var inte jag som provoserade dig först, vi hörs... -_- 16/04 jag anmäler dig,, du försöker bara få mig mer förbannad, det är verkligen inte ngt fel på hur jag skriver 14/04 Okej, va fan har ålder med det att göra? Verkar som att du fortfarande inte är torr bakom öronen så som du skriver...Men dock kul att du brusar upp lite för att jag kallar dig för fanboy, så tack för underhållande läsning 13/04 du förstår nog vad jag menade,, när nintendo 64 släpptes år1997 så var jag 17 år,.. och du var 10 år,, gå och torka dig bakom öronen,att kalla en okänd 32 åring för en jävla fanboy är lite väl magstarkt av ngn som knappt minns när det begav sig 13/04 Det kan hända, jag är inte helt insatt, min poäng är dock att plånboks mässigt är ju nintendo en lättviktare i jämförelse. 06/04 Ovanpå det är Microsoft 10 ggr så stort som Sony, trots att Sony gör rätt mycket olika saker - tv, stereo, bärbart och kameror. Windows och Office-programmen är megastort. 06/04 Det är klart dom har pengar. Men tittar du på vad dom omsätter per år jämfört med Sony och Microsoft så är det en stor skillnad. Du får tänka på att Nintendo säljer bara spel och spelrelaterade grejjer, medans Sony och Microsoft tillverkar och säljer... 05/04
Skicka en rättelse