Glöm att framtida Assassin's Creed-titlar kommer utspela sig i feodala Japan, det gamla Egypten eller under andra världskriget. "Folk på internet föreslår de allra tråkigaste miljöerna", säger utvecklarna.

Om du hoppats på att få se ett framtida #Assassin's Creed-spel som utspelar sig i feodala Japan, det gamla Egypten eller under andra världskriget så kan du sluta hoppas nu. Seriens creative director, #Ubisofts Alex Hutchinson, säger att fansens önskemål suger.

De tre nyss nämnda miljöerna är de som oftast efterfrågas av fansen, men vad tycker utvecklarna själva om det?

– De är mer eller mindre de tre värsta miljöerna för ett AC-spel. Folk på internet föreslår de allra tråkigaste miljöerna, säger Alex Hutchinson.

Att andra världskriget kan bli lite svårt för en smygserie som AssCreed må vara en sak, men vad har den bäste herrn egentligen emot bento-ätande ninjor och pyramider och sandstormar? Ja, det förtäljer inte historien, men han avslöjar åtminstone ett av sina egna önskemål inför framtida Assassin's Creed-spel.

– Assassin's Creed 3-författaren Corey May vill verkligen testa på Indien. Det skulle jag också vilja. Jag skulle älska att få göra det Brittiska Indien.

Närmst på tur i AssCreeds underbara värld av lönndom och lönnmord så väntar #Assassin's Creed III och den amerikanska revolutionen. Trean släpps i höst till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

Tråkigt att du hänger upp dig såpass på en helt oskyldig förkortning, och därför dömer ut den journalistik vi bedriver här på FZ. Jag kan tycka att du överdriver en smula, men samtidigt är du så klart berättigad att ha en åsikt. :) 06/04 Väl sagt! Men man kanske inte kan förvänta sig världens bästa journalistik från en speltidning heller. 06/04 Jo, spelet kallas visst AssCreed i folkmun, använder det själv och hört flera andra säga så med. AssCreed är mycket lättare att säga än tungvrickaren Assassin's Creed. 06/04 Ubisoft är idioter. Punkt. 06/04 Jag måste hålla med honom lite. Vissa saker är helt enkelt för gjort. Något nytt skulle vara spännande. Men tyvärr verkar folk vilja ha sina generiska berättelser om och om igen. Vad sägs om defenestrationerna (awesome ord btw) i Prag, 1200-talets ryssl... 06/04 London, Viktorianska tiden? Helt förkastligt det med? Man kan spela Jack Uppskäraren. 06/04 Jag kan iallafall inte förstå hur japan skulle kunna vara en tråkig miljö? men Egypten och WW2 kan jag förstå lite mer. 05/04 Jag kan iallafall inte förstå hur japan skulle kunna vara en tråkig miljö? men Egypten och WW2 kan jag förstå lite mer. 05/04 Är inte ett dugg sugen på 3:an, vare sig den gällande tidsepoken eller området. Indien känns även det fullkomligt ointressant. Blir nog att hoppa över ^^ 05/04 När jag såg senaste spelet och var det skulle utspela sig trodde jag ärligt talat det var ett skämt. Men nu förstår jag ju då dessa utvecklare inte verkar ha någon fantasi. Jag personligen tyckte fansens önskemål va mycket intressanta. Men tydligen inte... 05/04
Skicka en rättelse