EA är säkra på att ett antal andra stora företag är glada att de inte var nominerade, tänker fortsätta utveckla spel för miljoner gamers och påpekar att företagets samkönade relationer i spel sätter dem i god dager.

För någon timme sedan rapporterade vi att #EA vunnit pris för "Sämsta Företaget i Amerika", eller rättare sagt The Golden Poo 2012. Nu har en kommentar från företagets kommunikationschef John Reseburg dykt upp på nätet där han skakar av sig utmärkelsen:

– Vi är säkra på att British Petroleum, AIG, Philip Morris och Haliburton är lättade att de inte var nominerade i år. Vi kommer fortsätta utveckla prisbelönta spel och tjänster som spelas av fler än 300 miljoner spelare världen över, säger Reseburg till Kotaku.

Därtill säger Reseburg att företaget stöttas av Human Rights Campaign för företagets initiativ att införa samkönade relationer i #Star Wars: The Old Republic och #Mass Effect 3, samt att #Bioware nådde en silverplats i The Escapists bästa utvecklare-tävling.

Vi vågar modigt spekulera i att det snarare har mer att göra med vem EA bråkade med, än hur många som egentligen avskyr företaget.

Hur tänker du?

Lustigt hur ljusskygga nördar med hudproblem och hipsters kritiserar EA för allt möjligt, men förlåter Apple och älskar valve - som i sig ens inte kan räkna till tre. Idiotfanskap, sluta gnäll på att EA vill tjäna pengar, vem vill inte det? Vill inte... 10/04 Jag har då aldrig försökt tysta dina åsikter, enbart påvisa hur fel dom är! Jag står på den tio åriga flickans sida som inte vill ha sex med en 50 årig gubbe. Att du står på den 50 åriga gubbens sida är beklagligt. Kanske får du en gång en dotter. Kansk... 09/04 Jag har ide... testa att leva så som de du föraktar gör. Då vet du vad du vill göra mot dem, tvinga på dem ditt sätt att leva istället för att låta dem själva förändra sina liv så som de vill ha det. Sen kan vi diskutera hur kul du tyckte den upplevelse... 09/04 Så idealet att tjejer på elva år inte ska behöva gifta sig är något du tycker man inte ska tvinga på andra? Du tycker att seder och kulturer som stödjer sådant ska bli lämnade ifred? Det är avvikande och det ska aldrig tolereras, våldtäkt av barn kan... 08/04 Ryggradslöshet? Krävs betydligt mer ryggrad att uttrycka mina åsikter än att vara som så många andra och vilja tvinga på andra människor sitt eget sätt att leva. Att stå upp för allas rätt till egna åsikter och egna värderingar är fan så svårare än att... 07/04 Håller med. Dessutom så är det kört för Battlefield-serien såväl. Troligen så kommer kommande Battlefield spel ha prenumationsavgift. Någon som vill betala varje månad för ett FPS Spel? Nej tack! Källa: http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20120315/ea-fram... 07/04 Snorungar som klagar på precis allt. Fast ändå så köper folk spelen.. hur går det ihop? 07/04 Ja låt folk sälja sina barn som sexslavar i arrangerade äktenskap, vem är du att lägga dig i? Härligt med lite klassisk svensk ryggradslöshet. Folk som du får mig att skämmas över mitt land. 06/04 Rätt svårt att INTE köpa EA spel då typ 90% (kryddat) av dem spelen som är bra, eller har potential till att vara bra och intresserar mig har något med dem att göra. 06/04 Mänskliga rättigheter? Menar du inte rättigheter som vi har i väst? Finns ionget sådant som mänskiliga rättigheter och det vi kallar mänskliga rättigheter ses ned på i andra delar av världen, vakna upp och sluta tvinga på alla dina åsikter och ditt sätt... 05/04
Skicka en rättelse